8 dolog, amit tudnod kell a Stranger Things 2. évadáról!

Hirdetés

A Super Bowl idején befutott az első Stranger Things 2. évad előzetes. Most pedig néhány infót gyűjtöttünk össze, amelyet az új évadról érdemes tudnod.

Az amerikai foci döntő alatt bemutatott Stranger Things 2. évad előzetes elég komolyra sikeredett. Leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy az új szörny kicsoda vagy micsoda. Hiszen a trailerben egy eddig nem látott figura ütötte fel a fejét. Persze kérdések talán emellett is bőven akadnak az új évaddal kapcsolatosan.

A szerencse, hogy az EW egyik riporterének lehetősége volt elbeszélgetni a készítőkkel és a színészekkel, így néhány infót már közzétettek, amit jó tudni az ősszel érkező új Stranger Things évadról.

  1. Ahogy azt sejteni lehetett a második évad 1 évvel játszódik majd az első után. A premier Halloween idején esedékes, Hawkins lakói pedig pont erre az ünnepségre készülnek. Ez mondjuk jobban belegondolva már az előzetesből is leszűrhető volt.
  2. Matt Duffer készítő elárulta, hogy Will nem volt túl szerencsés, amikor a másik dimenzióban tartózkodott. Szegényt valami megfertőzte, ami nem is múlik el nyomok nélkül. Will-t látomások gyötrik, amelyekkel kapcsolatban talán nehéz is eldönteni, hogy valódiak vagy sem.
  3. Will édesanyja sem marad ki a folytatásból, Winona Ryder karaktere, Joyce továbbra is azon van, hogy egyben tartsa családját. Jobb híján most egy régi gimis barátjával, Bobbal (Sean Astin) kezd randizni. Így szeretne egy fajta apafigurát biztosítani fiai számára.
  4. Harper az első évadban történt különös eseményeket igyekszik majd véka alá rejteni. A karaktert megformáló színész, David Harbour úgy nyilatkozott, hogy ennek ellenére gondot okoz számára, hogy el kell tusolnia a dolgokat.
  5. Két karakterünk, Mike (Finn Wolfhard) és Nancy (Natalia Dyer) nem lesznek túl jó kedvűek a folytatásban. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen mindketten elvesztettek egy-egy jó barátot az első évadban – Eleven-t és Barb-ot.
  6. Egy új testvér pár érkezéséről is lehet hallani. Igaz velük kapcsolatban már korábban is hoztunk hírt. Billy és Max lesznek a városka új lakói. Max a fiúkkal kezd lógni, úgy tudni, hogy Lucas-nak és Dustin-nak is tetszik majd a lány. Billy pedig egy igazi rossz fiú lesz. Az eddigi elmondások szerint leginkább Stephen King rosszfiúira hasonlít majd és igazi rosszindulatot hoz a természetfeletti történetbe.
  7. Dr. Owens (Paul Reiser) átveszi az irányítás a laboratórium felett, így ő az aki ellenőrzés alatt tartja a repedést a két dimenzió között. Owens a leírások szerint tulajdonképpen barátságos fickó, ám ez talán csak a látszat, ugyanis talán nem feltétlen kedvesek a hátsó szándékai.
  8. Dustin egy új házi kedvenccel gazdagodik. Igaz ez a kis kedvenc a másik dimenzióból jön!

A Stranger Things 2. évad 2017. október 31-én érkezik a Netflixen. Addig még biztosan számíthatunk újabb előzetesre és friss hírmorzsákra is. Mindenről igyekszünk mielőbb beszámolni.

Az első évadról készült írásunkat itt találod.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE