Stranger Things 3. évad – Minden, amit tudnod kell!

A Netflix végre hivatalosan is bejelentette, hogy be lett rendelve a Stranger Things 3. évad. Ebben a posztban gyűjtjük folyamatosan az infókat az újabb felvonásról.

December elején a Netflix hivatalosan is jelezte a rajongók felé, azt ami korábban tulajdonképpen nyílt titok volt: elkészülhet a Stranger Things 3. évad. Nem meglepő a hír, hiszen a Duffer-testvérek tulajdonképpen már a második évad premierje előtt is pedzegették, hogy minimum négy évadban gondolkoznak. A siker pedig a premier után ez alkalommal sem maradt el, így jöhetett a hivatalos bejelentés.

Ebben az írásban folyamatosan gyűjtjük az éppen érkező, aktuális információkat. A legfrissebb híreket a poszt felső részében találod mindig. Amúgy a második évadról készült kritikánkat itt találod.

Stranger Things 3. évad tudnivalók:

A témát tekintve a Collider volt a leggyorsabb, ők rögvest a bejelentést követően összegyűjtötték azokat az interjúkat és infókat, amelyeket Duffer-ék már elárultak nekünk. Nézzük ezeket:

Mindenképpen számolhatunk a harmadik évad elején egy időbeli ugrással. Ennek roppant egyszerű oka van. A készítők nem szeretnék a főszereplő srácokat fiatalabbnak beállítani, mint ahány évesek. Mivel idősödnek, ezt a sorozatban sem fogják figyelmen kívül hagyni. A második évad története szerint a fiatalok 13 évesek. Ez azt jelenti, hogy az új évadban vélhetően már a középiskolába kerülnek. Ez természetesen új környezetet és újabb karaktereket is jelenthet.

A titkos létesítményre lakat került. Ez megint csak az új helyszínt indokolhatja a középiskola miatt. Lehet, hogy nem Hawkinsban zajlanak majd tovább az események.

Dr. Benner, aki az első évad rosszfiúja volt még él és virul. Erről egy korábbi interjúban Shawn Levy producer beszélt. Levy abban az interjúban azt is elárulta, hogy nem Eleven az egyetlen szuperképességekkel rendelkező ember. Bár a második évadban már ezzel kapcsolatban is okosabbak lehettünk.

Ross Duffer a Stranger Things 2. évad 7. része kapcsán fogalmazott úgy, hogy a későbbiekben is hasonló módon szeretnének kockázatot vállalni. Eleven-t pedig nem mindig arra akarják használni, hogy kihúzza a többieket a csávából. Saját utat akarnak neki, hogy saját tapasztalatokat szerezzen.

Dustin a folytatásban még közelebbi kapcsolatba kerülhet a tudománnyal. Nem derült ki mondjuk, hogy ezt miként képzelik el a készítők, de benne lehet a pakliban, hogy ennek köze lesz a hűtőbe rejtett döglött demodoghoz. Lehet ezen a vonalon indulunk majd el a Stranger Things 3. évadában.

Elképzelhető, hogy Karen Wheeler és Billy Hargrove flörtje is folytatódik. Igaz ez még egyáltalán nem eldöntött tény. Már csak azért sem, mert a rajongók ezt nem feltétlen díjazták.

A producerek azt is ígérték, hogy az egyes évadokra úgy tekintenek, mint különálló filmekre. Ergo laza kapcsolatra lehet számítani. Ez akár jó hír is lehet, hiszen sokkal kevésbé lehet ezáltal kiszámítható az új évad. A Duffer-testvérek pedig egyébként is ilyesmi felépítésre gondoltak már az elején.

A Stranger Things 3. évaddal kapcsolatban fontos kérdés lehet az is, hogy mikor debütálhat az új évad. Ezzel kapcsolatban még semmit nem jelzett a Netflix. Benne van, hogy 2018-ban jön az újabb felvonás, ám az is lehet, hogy ennél kicsivel többet kell majd várnunk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE