A Stranger Things más sorozatnak indult

Hirdetés

A Duffer-testvérek nem rég egy interjúban elárulták, hogy a Stranger Things című sorozatok az eredeti terveik szerint egy kicsit más lett volna, mint amilyennek mi megismertük. A Netflix azonban változtatásokat kért.

Meglehetősen nagy izgalommal várjuk az október végén érkező Stranger Things 2. évadot. Tény, hogy sokat kell még várni, viszont a Netflix jó szokásának hála a széria egyben lesz elérhető a szolgáltatónál.

A széria természetesen ott volt a San Diego-ban rendezett Comic Con-on, ahol egy új előzetest is kapott. A premierhez közeledve – oké, nem olyan kapkodós még a tempó – pedig, ha lassan is, de szállingóznak az újabb infók, kedvcsinálók és interjúk. Csak, hogy szinten tartsanak minket a készítők.

A Duffer-testvérekkel nem olyan régen a ScreenRant készített egy interjú, amelyből egy nagyon érdekes dolog derült ki.

A készítő páros elárulta, hogy ők alapvetően más sorozatot képzeltek el. Az első tervek ugyanis egy antológiaszerű sorozatról szóltak. Ergo az első évad és a második évad nem sok közös elemet tartalmazott volna. Persze a helyszínt illetően igen, de a szereplők cserélődtek volna.

„Még nagyon az elején, máshogy képzeltük el a dolgokat. Az ihletet Stephen King Az című írása adta. Tetszett az abban lévő időbeli ugrás, ennek fényében készültek az első vázlatok. A Netflix azonban egy klasszikus sorozatot akart. Tulajdonképpen teljesen igazuk volt.”

A szolgáltatónál úgy gondolták, hogy az embereknek tetszeni fog a fiatalok kalandja és izgulni fognak a karakterekért. Tényleg igazuk lett.

A testvérek így összeültek a többi íróval és egy több évadon keresztül gyűrűző sztorit vetettek papírra és vázoltak fel. Persze érdekes lehet eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha az első ötlet valósul meg. Sosem derül ki.

Viszont október 27-ig ismét izgalmas utazás vár ránk Hawkins-ban.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE