Őszre csúszhat a Supernatural záró évadának folytatása

0
1

A jelenlegi koronavírus helyzetet természetesen a sorozatok és a csatornák is megérezték, a legnagyobb kárvallott pedig talán a CW-s Supernatural lehet, amiből néhány résszel még adósak a készítők!

Ősszel indult el a CW-n a Supernatural 15. évada, amiről már pontosan tudtuk, hogy az utolsó lesz a sorban. A Winchester-tesók kalandja ez alkalommal tényleg a végéhez ér. Ráadásul mindezért egy picit vérezhet is a szívünk, hogy szinte egy generáció nőtt fel a szérián. Persze, voltak gyengébb évadok és lejtmenetek, de bevallom én mindvégig megmaradtam nézőnek. Tény, hogy nem mindig tudtam heti szinten követni a dolgokat, de egy évad lezárást követő darálás azért mindig jellemző volt. A csatorna azonban már korábban úgy döntött, hogy lezárják a történetet.

A vírusjárvány viszont megnehezítette a dolgokat. Oké, ez más sorozat esetében is így van, hiszen elég csak a The Walking Dead-re gondolni, aminek évadzáróját még nem tudta műsorra tűzni az AMC, de legalább az már elkészült. A Supernatural esetében viszont picit speciálisabb a helyzet és nyilván azért is fájhat ez nagyon, mert így mégsem tud teljesen maradéktalan és tervszerű lenni a búcsú.

A széria záró évada először december 12-én vonult pihenőre, de január 16-án visszatért, leadtak három részt, majd március 16-án jöhetett a folytatás. Ekkor viszont csak két rész fért bele és maradt még hét darab.

Ráadásul a helyzet tovább bonyolítja, hogy nem is csak utómunkálatokra van szükség. Két részt még nem is sikerült leforgatni.

Ennek ellenére nagyon nem kell ráparázni a dolgokra, hiszen a CW megtalálta a megoldást. Ha minden jól megy, akkor a nyáron a maradék két részt felveszik. Igaz ehhez vélhetően még szerződést kellett hosszabbítani a színészekkel, mert nekik májusig szólt a kontraktus – igaz vélhetően nem annyira genyóztak a csúszás miatt. A maradék hét Supernatural epizód pedig így ősszel kerülhetne adásba.

A főbb szereplők közül jó eséllyel talán Jared Padalecki életét bolygathatja meg egy kicsit a menetrend változás, mivel ő az új Walker sorozat érdekelt lehet. Arról viszont nem tudni, hogy Jensen Ackles vagy Misha Collins esetleg hol bukkanhat majd fel legközelebb.