Szeptembertől forog a Glass!

A következő hónapban M. Night Shyamalan és kompániája neki lát a Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásnak számító Glass forgatásának.

A Blumhouse Productions és M. Night Shyamalan korábban azt ígérték, hogy 2019. január 18-án szeretnék bemutatni az újabb közös munkájuk eredményét. Ez lesz a Glass című thriller, ami tulajdonképpen a manapság oly divatos univerzumépítésnek is felfogható. Shyamalan legutóbbi sikeréről ugye kiderült, hogy egy korábbi sztori folytatása. A Széttörve és a Sebezhetetlen ugyanis egyazon filmes univerzumban játszódik. Sőt a Széttörve végén még Bruce Willis is előkerült.

A premiert követően nem sokkal pedig a direktor is színt vallott és elárulta, hogy bizony szeretné összesöpörni a szálakat és készíteni egy újabb filmet ebben az univerzumban. Abban pedig mindkét film főszereplői szerepet kapnának. Azóta kiderült, hogy a sztori Glass néven kerül majd a mozikba.

James McAvoy természetesen visszatér, ahogy vele együtt Kevin Wendell Crumb, The Beast, Patricia, Dennis, Hedwig, Barry, Jade, Orwell, Heinrich és Norma is. A személyiségzavarban szenvedő férfi alteregóia.

Casey Cooke szerepében ismét Anya Taylor-Joy játékát élvezhetjük.

David Dunn azaz, Bruce Willis pedig szintén nem maradhat ki az újabb felvonásból.

Na és ugye milyen volna egy Sebezhetetlen folytatás Mr. Glass nélkül. Samuel L. Jackson szinte gondolkozás nélkül benne volt a folytatásban.

Az urakhoz és a hölgyhöz pedig erősítésként Sarah Paulson, az Amerikai Horror Sztori sztárja is csatlakozott. Igaz még nem tudni, hogy őt milyen szerepben láthatjuk.

A kis csapat szeptember 25-én kezdi meg a forgatást. Így aztán az előzetes nyilván még nagyon odébb van. Viszont nem sokára talán gazdagabbak leszünk néhány forgatási fotóval. 2019 elején pedig már biztosan tudjuk, hogy mi az, amire mindenképpen jegyet kell váltanunk.

CLOSE
CLOSE