Szinkronos előzetesen a The Walking Dead 7. évad folytatása

Hirdetés

Van, akinek a Valentin nap a szerelemről fog szólni, míg mások a The Walking Dead 7. évad folytatásának örülnek. Esetleg megosztják a figyelmüket a jeles események között. A FOX Magyarországon szinkronos előzetesen mutatja a folytatást.

Itthon február 13-tól kerülnek adásba a The Walking Dead 7. évadának újabb részei. A FOX Magyarország pedig ennek kapcsán már hetekkel ezelőtt közzétett egy előzetest. A félperces videó a már korábban is bemutatott angol nyelvű változat magyar szinkronos verziója.

A téli szünet után az említett napon 22 órától lesz látható az új felvonás, így kvázi a tengerentúli premierrel egy időben nézhetjük magyarul is az eseményeket.

Rickék meglehetősen nehéz helyzetbe kerültek az évad első felében. Kicsit úgy tűnt, hogy Grimes is feladta és úgy döntött meg kell adniuk magukat, ha élni akarnak. Nincs más választásuk. Kedvenc seriffünket azonban társai és a bekövetkező események jobb belátásra bírták, így a csapat mégis csak kesztyűt húz a Megmentők ellen.

A feladat persze elég komoly, hiszen kifogyhatatlan munícióval és legyőzhetetlen mennyiségű emberrel bírnak a Megmentők. Bár talán ott is akadnak majd belső viszályok a folytatásban. Rick pedig Hilltoppal és a Királysággal együttműködve akar győzelmet aratni. Ráadásul akár a Suttógok nevét is megemlíthetjük, hiszen velük kapcsolatban is érkeztek már pletykák.

A hírek szerint újabb karakterek felbukkanására is számíthatunk, na és Negan sem fogja egy könnyen megadni magát.

A folytatás biztos rengeteg izgalmat tartogat majd, vélhetően a csapat verbuválás kapja a főszerepet, de az is kérdés, hogy mi lesz Eugene sorsa, hiszen őt a félévad zárásánál Negan magával ragadta.

Egy biztos az új részről a Horror-Filmek.hu-n találsz majd kritikát a premiert követően.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE