Szörnyszülők (2017)

Szörnyszülők (2017) – Teljes film adatlap – Nicolas Cage és Selma Blair vásott és elképesztően gonosz szülőkké válnak, akik a saját gyerekeikkel akarnak végezni.

Szörnyszülők online film adatlap

 

Magyar cím: Szörnyszülők
Eredeti cím: Mom & Dad
Műfaj: horror, thriller
Premier (USA):  2018. január 19.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Brian Taylor
Forgatókönyvírók: Brian Taylor
Filmstúdió: Armory Films, Zeal Media

Szörnyszülők (2017) története:

Mi dobhatja fel egy álmos, már-már állva bóbiskoló kis kertváros életét? Mondjuk egy jó kis tömeghisztéria, aminek az eredete talán teljesen ismeretlen a következménye viszont őrületes és életeket követel. A szülők ugyanis valamilyen okból saját gyermekeik életére törnek. Nem marad ki a káoszból a Ryan család sem. Carly (Anne Winters) és Josh (Zackary Arthur) élete pedig komoly veszélybe kerül. A két ember, aki eddig az életük egy alappillére és segítője volt, anya és apa (Selma Blair és Nicholas Cage) most az életükre törnek. A miértekre talán nincs is idő, életben kell maradni, hiszen a szörnyű szülők most azt akarják elvenni a gyerekektől, amit pont ők adtak nekik.

Szereplők:

Nicolas Cage, Selma Blair, Anne Winters, Zackary Arthur, Robert T. Cunningham, Olivia Croicchia, Lance Henriksen, Marilyn Dodds Frank, Samantha Lemole, Joseph D. Reitman, Rachel Melvin, Bobby Richards, Sharon Gee, Edwin Lee Gibson, Brionne Davis

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Nicolas Cage mondhatni egy egészen új szerepben tűnik fel a Szörnyszülőkben. Ritka ennyire vehemensnek és őrültnek látni a színészt a vásznon. Saját bevallása szerint az elmúlt tíz évben a sajátjai közül ez a kedvenc alkotása. Persze más kérdés, hogy ha kicsit rosszmájúak vagyunk és végig nézzük az elmúlt 10 év Cage-termését, akkor ezen nem is nagyon van mit csodálkozni.

A film rendezője Brian Taylor, aki egyébként a forgatókönyvet is írta. Ő volt az, aki a Jason Statham főszereplésével készült akcióőrületet, a Crank című filmet is összehozta. Később aztán a Gamer – Játék a végsőkig is az ő nevéhez fűződött. Korábban pedig már Nicolas Cage-dzsel is dolgozott együtt, hiszen Brian Taylor rendezte A szellemlovas: A bosszú erejét is.

A filmben Lance Henriksen is szerepet kapott. A színészt aligha kell bemutatni a műfaj kedvelőinek. Az Alien filmek Bishopjaként tett szert komoly népszerűségre, de a Tökéletes célpontban vagy a Terminátorban is találkozhattunk vele.

CLOSE
CLOSE