Tényleg jöhet a Spawn reboot

Hirdetés

Végre úgy tűnik, hogy tényleg sínen van a Spawn reboot. Todd McFarlane rendezésben, a Blumhouse közreműködésével készülhet el a vélhetően horrornak szánt reboot.

Todd McFarlane maga erősítette meg azt a hírt, amiről az elmúlt időszakban azért már lehetett egyet és mást hallani. A verebek azt csiripelték, hogy végre valahára az újabb Spawn film megvalósulhat. Ez mondjuk már jó ideje tervben van, kis túlzással az első élőszereplős feldolgozás bemutatása óta. Az pedig ugye nem most volt, hiszen még 1997-ben történt.

Az elmúlt évben aztán McFarlane úgy nyilatkozott, hogy elkészült a forgatókönyv, ami akkor olyan 183 oldalas volt. Az író-direktor már akkor azt ígérte, hogy azért ezt meghúzza egy kicsit és végül olyan 120-140 oldallal szeretne a producerek elé állni.

Nos úgy tűnik, hogy a producerek elé álláson is túlvagyunk, hiszen a Comic Con-on kiderült, hogy már abszolút sínen van a projekt.

Egyrészt McFarlane saját cége a McFarlane Filmt és a Jason Blum vezette Blumhouse Productions égisze alatt készülhet el a film. Ez vélhetően mindkét félnek jó. Gondolom ezt azért, mert McFarlane úgy nyilatkozott, hogy egy korhatáros, de kis költségvetésű filmet szeretne készíteni. Nos a Blumhouse cég, amely a Parajelenségek szériát vagy Purge filmeket készítette, pont ezt szerette. Kis költségvetés és aztán nagy bevétel.

Ha pedig a Spawn reboot képes lesz megcsinálni azt, amit a Deadpool film vagy a Logan, akkor a határ talán csak a csillagos ég.

A Blumhouse társulása okán az is valószínűsíthető, hogy az új Spawn film inkább hajlik majd a horrorfelé és naná, hogy korhatáros, R-es besorolást kaphat.

Ennél többet egyelőre nem tudni. Ja talán még azt ne hagyjam ki, hogy a rendezést természetesen Todd McFarlane vezényelheti.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE