Itt a gyilkos Barbie baba – The Doll előzetes

Hirdetés

Na, ez most fájni fog. A The Doll előzetes egy babás horrort ígér, ami ránézésre sem túl erős. Ám mindenképpen említést érdemel, hiszen egy igazi Barbie baba kapta benne a főszerepet.

Igazi Barbie baba. Szóval Valeria Lukjanova. Így hívják azt az ukrán hölgyet, aki tényleg úgy néz ki, mint a népszerű játékbaba. Vékony csípő és a babáéhoz hasonlatos arc. Lukjanova többször is lenyilatkozta már, hogy őt Isten teremtette ilyennek, ugyanis egyetlen alkalommal feküdt csak kés alá, akkor pedig nem volt más terítéken, csak mellnagyobbítás. Az arca és a csípője viszont igazi.

Ez a külső pedig most filmszerepet ért számára, igaz a The Doll előzetest elnézve talán jobban tette volna, ha inkább nemet mond a dologra.

A történet szerint főhősnőnk egy escort lány, aki leginkább egy élethű szexbabára hasonlít. Mindenesetre két kanos srác erre a szolgáltatásra fizet be. Ám alaposan megbánják, hiszen kiderül, hogy a lányt egy gonosz tudós alkotta meg és nem éppen jó szándékkal.

Igen, ennyi a történet, amelyben aztán Ron Jeremy is feltűnik, csak hogy a színvonalnak abszolút híján legyünk.

A legérdekesebb a dologban, hogy a történetet Susannah O’Brien ötölte ki, aki aztán a rendezést is levezényelte. O’Brien pszichológiából doktorált és saját bevallása szerint a tanulmányai is segítettek abban, hogy egy igazán hátborzongató és hatásos filmélményt készítsen. Na, most a The Doll előzetes ebből leginkább semmit nem ad át.

O’Brien ráadásul egy nyilatkozatban úgy fogalmazott, hogy a Gyerekjáték óta nem készült hasonló film. A fiú és az egyébként jól sikerült Annabelle 2: Teremtés, meg gondolom el mehet a búsba.

Az író-rendezőnek egyébként az ötlet akkor jött, amikor meglátta Valeria Lukjanova-t, aki szerinte pont úgy néz ki, mint egy baba. Ezért hát írt neki egy szerepet. Kiváló.

A The Doll a tengerentúlon december 14-én mutatkozhat be.

The Doll előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE