Nem csak Tarantino készít filmet Sharon Tate-ről

Hirdetés

2019-ben megnő az egy főre jutó Sharon Tate sztorik száma. Quentin Tarantino jön a Volt egyszer egy Hollywood-dal, de Hillary Duff főszereplésével is leforgattak egy produkciót.

Tarantino filmjében Margot Robbie bújhat Sharon Tate bőrébe – a film pedig augusztus elején a magyar mozikba is megérkezik.

Viszont David Farrands rendezésében is elkészült egy hasonló történet, legalábbis, ami a karaktereket érintő. A The Haunting of Sharon Tate a színésznő halála előtti napokban játszódik és az ő szemszögéből mutatja be ezeket a napokat. A készítők egy interjút is felhasználták és abból nyert információkkal is igyekeztek még hitelesebbé tenni filmjüket – ezt egyébként egy évvel a halála előtt adta Tate.

Az előzetesből már kitűnik, hogy a sztori szerint a várandós színésznőt víziók és rémálmok gyötörték a halála előtti napokban.

A rendező 2018-ban a The Amityville Murders című filmmel jelentkezett, amit akár a felejthető jelzővel is jellemezhetünk és akkor még jófejek is vagyunk.

A végeredmény valamikor az idei évben érkezhet meg, jó eséllyel még Tarantino filmje előtt. Na, persze nem a magyar mozikba, de lehet ez esetben ezen nem is kell szomorkodnunk.

The Haunting of Sharon Tate előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE