Ez a gyerek se normális! Hátborzongató előzetesen egy ütősnek tűnő ír horror!

Hirdetés

Úgy tűnik a 2019-es évben nem a gyerekeket középpontba helyező horrorfilmek igyekeznek vinni a prímet. Az írek is jelentkeznek saját alkotásukkal. A The Hole in the Ground első előzetese egészen zseniális!

Idén jön a Kedvencek temetője vagy A csodagyerek, ami szintén hasonló kategóriás. Viszont a nem teljesen normális gyerekeket felsorakoztató filmek sorába úgy tűnik a BrightBurn is kiválóan beillik. Na, és akkor megérkezett a Hole in the Ground előzetese, amely ezt a cseppet sem állóvizet igyekszik még tovább kavarni!

Az A24 gondozásában érkező horror – tudom elcsépelten hangzik, de tényleg – bőr-alá-mászós lehet. Egészen hangulatos és magával ragadó a trailer – az embernek talán rögvest kedve volna jegyet váltani Lee Cronin horrorjára.

Erre viszont várni kell, már ha mondjuk itthon egyáltalán lesz erre lehetőség. Ami biztos, hogy januárban a Sundance-n ott lesz a film, aztán ha minden igaz a DIRECTV kínálatába is bekerül a hónap végén és március 1-én a brit mozikban is lehet majd találkozni vele.

A sztori szerint Sarah és drágalátós kisfia, Chris új helyre költöznek – vidéken próbálnak új életet kezdeni. Eleinte minden nagyon jól megy, ám egy éjszaka Chris eltűnik. Az anyja az erdőben, egy – bocsánat a kifejezésért, de nézd meg az előzetest és érteni fogod – kikúrt nagy gödör környékén talál rá a srácra, akinek úgy tűnik nem esett semmi baja. Vagy mégis történt vele valami? Mintha kicsit furán kezdene viselkedne, de az is lehet, hogy Sarah kezd teljesen begolyózni.

Seána Kerslake, James Cosmo, Kati Outinen és James Quinn Markey kapták a főbb szerepeket. További süketelés helyett pedig jobb látni az egészet.

The Hole in the Ground előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE