The Remains (2016)

Szellemház, gonosz identitásokkal, gyerekrablással egybe kötve? Láttad már ezerszer? Akkor lehet ezeregyedszer már nem lesz olyan izgalmas. Mindenesetre a The Remains megpróbál beállni a sorba.

The Remains (2016)

 

Magyar cím: 
Eredeti cím: The Remains
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2016. augusztus 5.
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés:
Rendező: Thomas Della Bella
Forgatókönyvíró: Thomas Della Bella
Filmstúdió: Diablo Entertainment, EBF Productions

A The Remains története:

Sosem látott és minden eddiginél eredetibb történet. Nos ez az, amivel a The Remains nem büszkélkedhet. A sztori szerint ugyanis adott egy család, akik beköltöznek egy régen épült, de gyönyörűséges viktoriánus házba. Úgy gondolják, hogy megtalálták számításaikat az életük pedig sosem látott boldogságnak néz elébe.

Ám csak hamar azzal kénytelenek szembesülni, hogy a házban szellemek élnek. Ráadásul nem a jópofa Casper-féle lényekről van szó. Hanem gonosz és ártó szándékú identitásokról, akik a gyerekrablástól sem riadnak vissza. Köszönjük Thomas Della Bella az eredeti ötletet.

Szereplők:

Todd Lowe, Brooke Butler, Lisa Brenner, Nikki Hahn, Hannah Nordberg, Samuel Larsen, Maria Olsen, Ashley Crow, Tava Smiley, Dash Williams, Ian Duncan, Jenni Blong, Courtney Cummingham, John Pirruccello, Julie Millett

Képek:

The Remains előzetes:

Érdekességek:

Thomas Della Bella neve kifejezetten jól cseng. Viszont úgy tűnik, hogy ebből a filmjéből nem lesz sok della. Már ha érted, hogy értem. A The Remains sajnos meglehetősen ismerősen hangozhat. Sőt az eddigi kritikák szerint nem is igazán próbálja megreformálni az amúgy már tizenkettő egy tucat zsánert.

A The Remains Thomas Della Bella első nagyfilmje. Korábban Open House címen készített egy rövidfilmet. Az adta az alapját a The Remains-nek. A direktor amúgy egy-két nagy produkció háza táján már tanulhatott. A Halálos iramban 7 forgatásain és a Jennifer Lopez-es A szomszéd fiú munkálatain is volt szerencséje tapasztalatot szerezni.

Lowe és Butler. Olvashatjuk a stáblistán. Azonban Rob Lowe helyett Todd Lowe a főszereplő. Nem rokonok. Viszont Todd Lowe azért ismerős lehet a True Blood című sorozat több évadában is találkozhattunk már vele.

Brooke Butler-nek pedig szintén semmi köze Gerard Butler-hez. A színésznő viszont néhány alacsony költségvetésű és kevésbé jól sikerült horrorfilmben már feltűnhetett. A The Sand-ben és az All Cheerleaders Die-ban is láthattad őt.

CLOSE
CLOSE