The Walking Dead 11. évad – Egy búcsúzónk már biztosan van!

0
1
Kép: Jackson Lee Davis/AMC

A casting híreket böngészve tűnhet fel, hogy a The Walking Dead egyik színész a következő évadban egy másik szériában vállalt főszerepet, így tőle szinte biztos, hogy elköszönünk!

Talán ismerősen hangzik a Titokzatos Benedict Társaság című ifjúsági kalandregény. Trenton Lee Stewart történetéből a Hulu készít sorozatot, ami tulajdonképpen nekünk horror kedvelőknek is érdekes hír lehet.

A csatorna egyre több színész nevét jelentette be, akik biztosan ott lesznek ebben az új szériában. A névsort böngészve pedig Ryan Hurst neve is felbukkan. Hurst a The Walking Dead sorozat Bétája, viszont jó esély van arra, hogy tőle elbúcsúzhatunk a széria utolsó részében.

*SPOILER*

A karakter a 10. évad 15. részében megindult a hordával, hogy bosszút álljanak Alpha haláláért és egyelőre úgy tűnik jó esély van arra, hogy ő is a csata egyik áldozata lesz. Az évad utolsó részének nem kell búcsút inteni, de a koronavírus-járvány miatt később érkezik a befejező epizód.

*SPOILER VÉGE*

Persze elképzelhető, hogy a 11. évad elején még találkozhatunk a színésszel, de az biztos, hogy a Titokzatos Benedict Társaságban állandó szerepet kapott, így sok ideje nem lesz zombinak öltözni. Egyébként egy kis érdekesség. Az új sorozatában egy Milligan nevű, amnéziás titkos ügynököt fog alakítani. Ez eddig még lehet, hogy nem izgalmas, viszont ha hozzátesszük, hogy a karakter emlékeit egy A suttogó nevű eszköz képes törölni, akkor máris mosolyra húzódhat a szád.

Ha jól rémlik talán a sorozat producerei is emlegették már, hogy van esély arra, hogy Béta elköszön a sorozattól. Na, meg talán egyébként is sejtettük, hogy nem fogja több tíz évadon át húzni. Hát a casting-híreket olvasva úgy tűnik, hogy most jött el a búcsú ideje.