The Walking Dead film készülhet

Hirdetés

Azt hiszem kétségtelen tény, hogy a The Walking Dead rajongók száma már nem növekszik, inkább csökken. Az anyacsatorna azonban bőven lát még potenciált a zombik által körülhatárolt világban, most éppen egy film elkészítésén gondolkoznak.

Az univerzumépítés, mint olyan kétségtelen, hogy jó dolog lehet. Na, mondjuk a témával kapcsolatban biztosan másként nyilatkozna a Marvel és másként a DC, de most nem is ez a lényeg.

Az AMC azt hiszem sosem titkolta igazán, hogy ők is valami hasonlóba szeretnének fogni, saját kis aranytojó tyúkjuk, a The Walking Dead segítségével. Ennek okán néhány éve útnak indult a Fear the Walking Dead sorozat. Ez ráadásul egyesek szerint mára annyira kinőtte magát, hogy jobb is, mint az eredeti anyasorozat. Ez utóbbit ugyanis az elmúlt időszakban több kritika is érte és sokan úgy döntöttek, hogy ott hagyják a szériát.

Kérdés, hogy mi lesz az új évadban, ami tartogat változásokat bőven, az egyik ilyen például, hogy távozik egy fontos főszereplőnk.

Az AMC azonban továbbra is hisz a dologban. Nem régiben az éves szokásos, „még legalább 10 évig tart a TWD” nyilatkozatot is elsütötték, de úgy tűnik itt még nincs vége. Egy legutóbbi interjúban az AMC fejesei úgy fogalmaztak, hogy újabb spin-off sorozatokat indítanának útnak és néhány filmet is szeretnének tető alá hozni.

Nyilván kétségtelen tény, hogy a The Walking Dead univerzum szinte kimeríthetetlen alapanyaggal tud szolgálni. Pláne, hogy a készítők azért valamelyest szabadon kezelik a képregényt, így aztán újabb karaktereket és sztorikat álmodnak és álmodhatnak meg.

Viszont mégis nagy kérdés, hogy ezen tervek mögött van-e valós nézői igény. Nyilván annak ellenére, hogy sokan lemondtak a sorozatról még mindig elég acélos rajongótáborral rendelkezik a széria. Nem is kétséges. Viszont érdekes lehet, hogy a Disney például pont a napokban döntött úgy a Star Wars franchise esetében, hogy lassítanak kicsit és így szolgálják ki a közönséget. Az AMC viszont úgy tűnik inkább még több és több zombis tartalmat készítene.

Persze elsülhet ez jól is, de azért akadnak kétségeink.

Az új évadról egyébként itt gyűjtjük az infókat.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE