Több évad Stranger Things is készülhet

Hirdetés

Egyre csak érkeznek a Stranger Things sorozattal kapcsolatos hírek és pletykák. Most éppen a készítők nyilatkoztak arról, hogy milyen hosszan terveznek a szériával.

A Netflix sorozatai az elmúlt időszakban igen csak betaláltak. Érdekesnek nevezhetjük például a Marvel-es sorozatokat, amelyek eddig mindegyike siker volt. Emellett pedig néhány korábbi sorozatot is igyekezet feléleszteni, na meg néhány eredeti ötletnek is helyet adtak.

Utóbbi kategóriába tartozott Matt és Ross Duffer Stranger Things című szériája. A retrohangulattal operáló horrorsorozat mondhatni egy csapásra a rajongók kedvence lett és Magyarországon is sok nézőt szerzett magának. Nem hiába, tényleg egy ütős produktumról van szó, amelyet mindenképpen érdemes bepróbálni.

A Netflix ugyan egy darabig húzta, halasztotta a folytatás kérdését, ám végül csak zöld utat adtak Duffer-éknek, így idén Halloweenkor már a második évad érkezhet. Ehhez a Super Bowl idején egy előzetest is kaptunk – vagy nevezzük talán inkább kedvcsinálónak.

Az új évaddal kapcsolatban néhány infó is napvilágot látott már, ezeket itt gyűjtöttük egy csokorba.

Most pedig az Entertainment Weekly-ből idéznénk, amelynek legutóbbi számában a Duffer-fivérek adtak egy interjút. Többek között arról is faggattak őket, hogy hány évados sorozattal számolnak.

„Most éppen úgy gondoljuk, hogy négy vagy öt évad készülhet. Mondjuk ez egyáltalán nincs kőbe vésve, menetközben sok minden változhat, szóval majd meglátjuk. A célunk mindenképpen az, hogy kerek lezárást kapjon a történet és valami egészet alkossunk. Nem szeretnénk addig húzni, amíg kifogy a történetből a szufla és már az emberek sem kíváncsiak rá, ahogy néha ez előfordul a sorozatok esetében. A csúcsok akarjuk abbahagyni.”

Azt hiszem teljesen korrekt nyilatkozat ez és erősen bízunk benne, hogy a második felvonás is annyira ütős lesz, hogy a szolgáltató rögvest kéri az újabb adagot. Az említett előzetesből persze sokat nem lehet kiokoskodni, de biztosak vagyunk benne, hogy a Duffer-testvérek kitesznek magukért.

A széria népszerűsége egyelőre nagyon jól áll. Ráadásul nem is feltétlen csak rajongói körökben, hanem akár szakmai berkekben is. Ennek lehet a jele az is, hogy az egyik fiatal színészt a Godzilla folytatásra is szerződtették.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE