Tom Hardy Venom szerepében!

Hirdetés

A betyárját. A Sony komoly erősítést hajtott végre a tervezett, korhatáros Venom mozi esetében. Megtalálták a rendezőt, a főszerepet pedig Tom Hardy-ra osztották.

Eleinte egy kicsit érdekesnek tűnt a Sony ötlete, mely szerint elkészítik az önálló Venom mozifilmet. A dolog azért is kacifántos, mert a karakter ugye a Marvel világában tűnik fel. A jogok viszont a Sony-nál vannak és ez a karakter olyan, akin nem osztoznak a Disney-vel. Pókember ugye csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához és 2019-ig minimum ott is marad. Az kérdés, hogy mi lesz ezután. Nyilván a Disney-Marvel szeretné, ha folytatódna az együttműködés, de lehetett már olyat olvasni, hogy a Sony nem ebben gondolkozik.

Mindenesetre Venom filmjét szeretnék vászonra álmodni. A dolog már korábban is felmerült, csak aztán mindig elnapolták a témát. Nem régiben azonban jött a bejelentés, mely szerint 2018-ban szeretnék bemutatni a végeredmény. Ennek fényében pedig gőzerővel folynak az előkészületek.

Érdemes megemlíteni, hogy volt például egy vadpletyka, mely szerint a Ryan Reynolds és Jake Gylllenhaal főszereplésével készült Élet című sci-fi a Venom előzményfilmje. Nos ezt azóta cáfolták, bár egy kis összefüggés mégis akad a két alkotás között. Mindjárt mondom miről is van szó, előtte viszont még egy dolgot tisztázzunk.

A Sony és a Marvel is jelezte, hogy a Venom önálló film lesz, semmi köze nincs a Marvel Filmes Univerzumához, így a Tom Holland-féle Pókemberhez sem. Ez mondjuk annyiban érdekes, hogy a Venom sztori szerves része Peter Parker, de nyilván a forgatókönyvírók nélküle is meg tudják oldani a dolgot egy kis fantáziával.

Na és akkor a legfrissebb hírek!

A Sony megegyezett Tom Hardy-val, aki megkapta a címszerepet. Ő lesz Venom vagyis pontosabban Eddie Brock. Elég jól hangzik nem? Ráadásul a stúdió rendezőt is talált a projekt élére. Ennek fényében pedig kiderült, hogy Ruben Fleischer vezényelheti majd a produkciót. Ő korábban például a Zombieland-et hozta tető alá. A Zombieland írói pedig az Élet című sci-fi forgatókönyvírói. Ez az összefüggés, bár ettől nyilván továbbra sem kell a két dolgot összemosni, mindösszesen csak érdekes a dolog.

A stúdió posztolt is iziben egy fotót, amelyen Hardy Venomos pólóban feszít.

A projekt pedig mindezek fényében azért elég izgalmasnak tűnik. Ja és azt nyomban tegyük hozzá, hogy a Sony korhatáros filmben gondolkozik, ami komoly horror beütéssel bír majd. Na azért vagyunk piszkosul kíváncsiak erre az önálló Venom-mozira.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE