Tom Holland ismét horrort rendezett

Hirdetés

Tom Holland új horrorfilmmel jelentkezik. Egy elmebeteg sorozatgyilkos kapja a főszerepet legújabb alkotásában, ami még valamikor idén megérkezik a tengerentúlon.

Rock Paper Dead szól a hangzatos cím, utalva a jól ismert kő-papír-olló játékra. Esetünkben viszont a dolog abszolút kifordul majd magából. Tom Holland megannyi horrorfilm rendezője. Bemutatkozó darabja annak idején a Frászkarika első része volt, amivel nem is vallott szégyent.

Ezt követte a Végzetes szépség, majd a már klasszikusnak nevezhető Gyerekjáték. Nem is csoda, hogy ezek után a Mesék a kriptából sorozat néhány részét is levezényelhette, illetve két Stephen King művet is vászonra vitt. A Sorvadj el! és a Langolierek kötődnek a nevéhez.

Az elmúlt években talán kevesebbet lehetett róla hallani, bár tény, hogy 2013-ban útjára indított egy horrorsorozatot. Az egy évadot megélt Twisted Tales viszont itthon nem feltétlen számít ismertnek. Az elmúlt évek azonban nem múltak el nyomtalanul Tom Holland életében. Tető alá hozta legújabb horrorfilmjét, a már említett Rock Paper Dead címűt.

A sztoriban egy fickó kapja a főszerepet, aki az elmúlt 10 évet egy elmegyógyintézet vendégszerető környezetében töltötte. Most azonban úgy tűnik, hogy Peter Harris végre rendbe jött. A látszat egészen addig ez, amíg hősünk vissza nem költözik egykori otthonába, ahol az emlékek ismét előtérnek és nagyon úgy néz ki, hogy kénytelen lesz újra Bábkészítőként tevékenykedni.

A sztori leírva nem agy eldobós, ráadásul az előzetes sem feltétlen veri ki a biztosítékot, de talán Tom Holland még nem felejtett el jó filmet csinálni.

A főszerepet Luke Macfarlane kapta, a Testvérek című sorozatban találkozhattál vele. Mellette majd Najarra Townsend, a Contracted főszereplője is feltűnik és az egykor Oscar-szoborral díjazott Tatum O’Neal feltűnésére is számíthatunk – igaz a szobrocskát még 1973-ban kapta a Papírholdban nyújtott alakításáért.

Az ismerős arcok sorát erősíti még Michael Madsen is, akit továbbra is sok helyen láthatunk, mondjuk nem mindig minőségi alkotásokban.

Azt még pontosan nem tudni, hogy a Rock Paper Dead mikor érkezhet meg a mozikba, de az említett előzetes már elérhető.

Rock Paper Dead előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE