Totem (2017)

Hirdetés

A Deadgirl rendezője ismét horrorfronton mozgolódik. A Totem egy természetfelettivel játszadozó horrorfilm.

Totem (2017)

 

Magyar cím: Totem
Eredeti cím: Totem
Műfaj: horror, misztikus, thriller
Premier (USA):  2017. október 31-
Mozipremier (Magyar): 
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Marcel Sarmiento
Forgatókönyvírók: Marcel Sarmiento, Evan Dickson
Filmstúdió: Divide / Conquer, Gunpowder & Sky

Totem története:

Kellie (Kerris Dorsey) egy tinédzser lány, akinek azonban nem a hasonló korú lányok problémáival kell megküzdenie. Nem, Kellie feladata sokkal nehezebb, egy természetfeletti lénnyel kell felvennie a harcot, akinek nem csak a lányra, hanem az egész családjára fáj a foga.

Szereplők:

Kerris Dorsey, Ahna O’Reilly, James Trupper, Lia McHugh, Braeden Lemasters, Lawrence Pressman, Jocelyn Ayanna, Aja Bair, Allison Caetano, Evan Dickson, Stephanie Silver, Andrew Spieler

Képek, plakátok:

Előzetesek, videók:

 

Érdekességek:

Evan Dickson és Marcel Sarmiento találták ki a Totem alapjául szolgáló történetet. Magát a forgatókönyvet ezt követően Dickson írta meg. Kettőjük közül inkább Sarmiento neve lehet ismerős a horrort szerető közönség számára.

Meglepő lehet azonban, hogy a direktor munkássága egy gagyi vígjátékkal, a Kutyakomédiával indult. Egy év múlva viszont már átnyergelt a horrorra. A Deadgirl című filmet 2008-ban mutatta be. Ezt követően kisfilmjét beválogatták a The ABCs of Death horror válogatásba. Az emlékezetes Dogfight című néhány perc fűződött a nevéhez. Nem sokkal később pedig a V/H/S Viral-ben egy kicsivel hosszabb rövidfilmmel jelentkezhetett. A Vicious Circles részét volt felelős. Sarmiento jelenleg Faceless címen egy thriller utómunkálatain dolgozik.

A Totem című film forgatásai Los Angelesben zajlottak, a Pollution Studios-nál. A film a Divide / Conquer és a Gunpowder & Sky égisze alatt készülhetett el. A stúdiók másik filmjét, a Lájkolj, ossz meg, kövess! címűt a Blumhouse Productions is felkarolta.

A Totem főszerepét Kerris Dorsey kapta. Az amerikai színésznőt a Ray Donovan sorozatban láthattuk, de korábban a Testvérekben is feltűnt. Film szerepei közül a Pénzcsinálót és A nyughatatlant érdemes megemlíteni.

A tengerentúlon Halloween idején mutatták be a Totem című horrort.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE