Tremors 6 – Burt Gummer már növeszti a bajszát

Hirdetés

Nem tudom, hogy örömhír vagy sem, de a Tremors 6 is elkészülhet. A franchise talán sosem lesz olyan, mint az elején volt, de azért Burt Gummer szörnyvadászkodása nosztalgikus élményt nyújthat a rajongók. Michael Gross pedig naná, hogy ismét visszatér!

Pontosan még nem tudni, hogy mikor szeretnék bemutatni a Tremors 6. részét, de állítólag valamikor 2017-ben ez megtörténhet. A forgatások pedig szépen lassan meg is kezdődhetnek. Legalábbis ezzel kapcsolatban tett jelentést a rajongók felé Michael Gross.

A franchise örökös tagja, aki Burt Gummer-t,  a fegyvermániás szörnyvadász formálja meg most sem marad ki a buliból, sőt olyannyira készül a szerepre, hogy már el is kezdte növeszteni a kis bajuszkáját.

Tremors 6 - Burt Gummer már növeszti a bajszát

Erről egy képet is posztolt a Facebook a következő szöveggel:

„Burt Gummer 2017-ben visszatér a Tremors 6. részében. Azt hiszem itt az ideje, hogy növeszteni kezdjem a bajszom. Amúgy is jön a tél!”

A Tremors 6-ban biztos, hogy Jamie Kennedy-t is újra láthatjuk. A színész a legutóbb részben, a Bloodlines-ban tűnt fel Gummer társaként. Ráadásul a stáb alapvetően nem lesz nagyon új, hiszen az ötödik filmet levezénylő Don Michael Paul is visszatér a rendezői székbe.

Abban pedig szintén biztosak vagyunk, hogy ez alkalommal sem szenvedünk majd hiányt kilövésre váró drabálokból. Azt mondjuk még nem ecsetelték a rajongók számára, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Tegyük hozzá, hogy nem egy mozifilmmel lesz dolgunk, az ötödik részt sem oda szánták, ennek ellenére nem sikerült olyan rosszul. Egynek elment, sőt szerintem a 3. és 4. részt még képes is volt felülmúlni.

Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy a Tremors sorozat is tervben van. Annak az érdekessége pedig az lehet, hogy ott Kevin Bacon lesz a visszatérő szereplő. Arról nincsenek hírek, hogy ott Burt Gummer kap-e szerepet. Igazából nélküle azért hiányos lehet a végeredmény. Mondjuk két oldala van ennek is. A Tremors-filmek sikere után ugyanis már útjára indítottak egy sorozatot, amelyben Michael Gross karaktere kapta a főszerepet. Fogalmazzunk úgy, hogy a siker messze elmaradt.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE