Trench 11 előzetes – horror a világháború alkonyán

Hirdetés

A világháború környékén játszódó horrorfilmekkel ugyan nincs tele a padlás, de időről-időre előkerülnek „versenyzők” ebben a kategóriában. 2017-ben a Trench 11 ígér egy kis borzongást.

Ha világháborús horrorfilmek, akkor talán A végzet őrei lehet az, ami hirtelen és elsőre beugrik. Igaz ez a sztori pont az első világégés idején játszódik. Ott van aztán Rob Green rendezése a Bunker, vagy akár A helyőrséget is megemlíthetjük, ami szűken, de beleférhet ebbe a témakörbe.

Nos, a Trench 11 idejét tekintve is a világháború korában játszódik. Egészen pontosan a második világháború utolsó napjaiban. A Szövetségesek egyre csak nyomulnak előre, amikor néhány katona rejtett német bázisokra bukkan. Tényleg el vannak rejtve, hiszen méterekkel a felszín alatt lévő bunkerekről van szó, ahol titkos biológiai kísérletek folytak. Azonban a gyeplő nagyon úgy néz ki, hogy kiesett az ott dolgozó náci tisztek kezéből. A kísérleti alanyok ugyanis tényleg gyilkológéppé változtak, de senkit sem kímélnek. Így azokat a Szövetséges katonákat sem, akik rájuk lelnek.

Ilyen szempontból meg aztán pláne A helyőrség juthat az ember eszébe.

A filmet Matt Booi és Leo Scherman hozták össze, már ami a forgatókönyvet illeti. A rendezést viszont utóbbi brit úriember már egyedül vezényelte. A forgatások Kanadában zajlottak.

Igazán ismerős színészekre nem feltétlen kell számítani. Mondjuk Rossif Sutherland vezetékneve ismerős lehet. Nem is véletlen, Keifer féltestvéréről és Donald Sutherland egyik gyermekéről van szó. Mondjuk vele aztán meglehetősen kevés alkotásban találkozhattunk.

Mellette pedig Adam Hurtig (Chucky kultusza), Karine Vanasse (Polytechnique), Charlie Carrick (Molly Maxwell), Rob Archer (Karácsonyi horrormese), Shaun Benson (Channel Zero, ARQ) és Ted Atherton (May Payne) is szerepet kapott.

Trench 11 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE