TWD – Bemutatkozik King Ezekiel birodalma

Hirdetés

Sajnos még egy hónapig vághatjuk a centit, ráadásul elég idegesen, hiszen a The Walking Dead 7. évad több érdekességet is tartogat számunkra. Most éppen King Ezekiel kapja a főszerepet.

A Comic Con-on bemutatott The Walking Dead 7. évad előzetes elsősorban a biztosan életben maradó karakterekkel foglalkozott. Morgan és Carol kerültek képbe, de ugye újdonsült gonoszunk Negan sem maradt ki.

Az általa foglyul ejtett brigád jeleneteiből voltaképpen semmit sem láthattunk, hiszen ugye az ígéretek úgy szóltak, majd az első részben tudjuk meg, hogy ki is az, aki biztosan nem folytatja a kalandozást.

A karakterek kaptak búcsúvideókat is. Sőt akadt egy interjú, amelyből azt lehetett kiszűrni, hogy akár több búcsúzónk is lehet. Ezt mondjuk nem erősítette meg hivatalosan senki, és nem is tartjuk feltétlen valószínűnek.

Természetesen új karakterek is akadnak majd a soron következő évadban. ilyen lesz például King Ezekiel. A karakter már a Comic Con-on bemutatott előzetesben is megvillant, ráadásul nem is egyedül tette ezt, hanem egy jópofa tigris társaságában.

Nos az ominózus jelenet az új The Walking Dead 7. évad előzetesbe is szerepet kapott. Sőt egy kicsivel többet is láthatjuk a karaktert és az általa felépített birodalmat. Túlzásba azért nem esünk, hiszen egy fél perces videóról beszélhetünk. A semminél viszont ezt is több, még úgy is, ha több már korábban mutatott jelenet is előfordul a képsorok között.

A képregényben a 108. számban mutatkozott be az önjelölt király, aki saját birodalmát Királyságnak nevezi, persze ha önmagát királynak titulálja, akkor így a logikus. Ha minden igaz ő majd a jók oldalát erősíti és a Negan elleni harcban lehet szerepe. Kis kedvence pedig Shiva, mármint ugye a tigris.

A karaktert Khary Payton amerikai színész kelti majd életre. A színésznek eddig többnyire kisebb filmes szerepei voltak és nem is az arca, inkább az orgánuma lehet ismerős. Az elmúlt időszakban rengeteg animációs sorozathoz adta a hangját. Egy rakás DC képregény sorozatban lehetett hallani, több karakternek is kölcsönözte a hangját, illetve legutóbb a Tini titánok, harcra fel! és Az Oroszlán őrség című animált sorozatokban szólalt meg.

Október 23-án pedig az is kiderül, hogy miként vizsgázik King Ezekiel bőrébe bújva.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE