TWD: Suttogós előzetessel hangolnak a folytatásra!

Hirdetés

Február 10-én érkezik a The Walking Dead újabb 9. évadának második felvonása. Most újabb kedvcsinálót kaptunk!

Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a The Walking Dead készítőinek a 9. évaddal kicsit sikerült visszaállítaniuk a széria renoméját. Mondjuk alapvetően azt gondolom, hogy a nyolcadik évad sem volt annyira pocsék, mintamennyire divat ezen károgni, de tény, hogy az évek alatt egy kicsit vesztett a sorozat a varázsából. Az új évad viszont szerethető volt, a zárás pedig bevezette a régóta várt Suttógokat is, akik bőven új színt hozhatnak a szériába.

Az új kedvcsinálóban persze már ők kapják a főszerepet és tényleg kedve támad az embernek csettinteni egyet, bízva abban, hogy ez tényleg jó lesz!

Az egyik legfontosabb az lehet, hogy talán ismét lehet rettegni és félni egy kicsit – azért valljuk be ez a része tényleg kiveszett a szériának, inkább akció és a dráma dominált. A félévad záró viszont simán képes volt visszahozni a bizsergést, pláne nyilván a zárás – hát még ha valakihez tényleg el sem jutott az infó, hogy jönnek a Suttogók.

Az új és cseppet sem barátságos csoport vezetője Alfa és Béta lesznek, akiket Samanta Morton és Ryan Hurst formálnak majd meg.

Az IGN jó voltából pedig, akkor íme az új kedvcsináló. Február 10-én pedig START!

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE