Úgy tűnik, összejöhet a Scream Queens 3. évada

0
2

Ryan Murphy elképzelhető, hogy folytatja horrorsorozatát, sőt állítólag Ariana Grande is szerepet kaphat a szériában.

A Scream Queens mindösszesen két évadot élt meg, 2015 és 2016 között. Ez a Ryan Murphy sorozat kisebb siker volt, mint sok másik. Pedig alapvetően nem volt ez rossz szórakozás, sőt Emma Roberts, Abigail Breslin, Billie Lourd, Lea Michele és persze Jamie Lee Curtis személyében egészen ütős volt a szereplőgárda is, a csatorna azonban kaszát lendített.

Ám úgy tűnik Ryan Murphy máshol megtalálta a sorozat számításait és a Netflix vevő volna a folytatásra. A rajongók közül az elmúlt időszakban többen is megemlítették, hogy jó lenne folytatni ezt a sorozatot, amire Murphy annyit reagált, hogy „Igen, dolgozunk rajta!”

A rajongók fejében ráadásul egy olyan elmélet is körvonalazódik, hogy az énekesnő Ariana Grande is része lehet a Scream Queens 3. évadának. Legalábbis úgy tudni, hogy valamin ügyködik Murphy-vel közösen és mint kiderült az biztosan nem az American Horror Story új évada.

Egyelőre sokkal többet nem tudni, ám állítólag Emma Roberts, Billie Lourd és Lea Michele visszatérésére is számíthatunk, mert Ryan Murpy már ezen a téren is aktivizálta magát.