Úgy tűnik újabb Halloween film érkezhet

Hirdetés

Jason Blum és a Blumhouse a jövőben sem fog átváltani tökölősre. Úgy tűnik, hogy a stúdió már most azon gondolkozik, hogy folytatják a Halloween franchise-t.

Sok karaktert most nem áldoznék arra, hogy bemutassam a Blum-birodalmat – annyi biztos, hogy a stúdió meglehetősen ráállt a horrortémára, ezt pedig egészen jól is űzik. Nyilvánvalóan vannak kihagyott ziccerek a részükről, de alapvetően egészen jól sikerült, sokszor meglepetésszámba menő alkotások kerülnek ki az által babusgatott rendezők kezei közül.

Ezért is volt biztató hír, hogy a stúdió készítheti el az új Halloween filmet. Ráadásul tovább örülhetett a fejünk, amikor kiderült, hogy a készítők csak az 1978-as Halloween filmet tekintenék megtörténtnek – a világ is jobban járna ezzel. Alkotásuk így annak, több évvel később játszódó folytatása lesz, ráadásul Jamei Lee Curtist is megnyerték a főszerepre.

Hogy ez miként sül el az hamarosan kiderül, hiszen október 25-én már a magyar mozikba is befut az alkotás. Az előzetes kritikák és vélemények mindenesetre egészen pozitívak, így jó esélyünk van arra, hogy egy ütős alkotás lesz a végeredmény.

Úgy tűnik, hogy a stúdió is valami ilyesmire készül, hiszen Jason Blum stúdiófőnök úgy fogalmazott a folytatást firtató kérdést illetően, hogy szerint képesek lennének egy jó sztorit kitalálni. Így aztán nyilván megvárják, hogy a rajongóknak tetszik-e az új film, ám ha így lesz, akkor vélhetően kapunk még.

Az persze majd október végén derül ki, hogy ez egy jó ötlet vagy érdemes volna mielőbb elvetni.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE