Ugye, te sem akarod madárijesztőként végezni!?

Hirdetés

Hamarosan bemutatják a tengerentúlon a Scarecrows című horrort, amibe nem meglepő módon a madárijesztők kapják a főszerepet, de talán nem úgy, ahogy elsőre gondolod.

Az tény, hogy madárijesztős horrorfilmből nem sok akad a palettán. Persze, azért nem is számít újnak az ötlet. Ám Stu Stone-ék elképzelése mégis csavar egy kicsit a megszokott sémán. Ebben a sztoriban ugyanis nem egy gonosz madárijesztő kapja a főszerepet, hanem egy gyilkos, aki áldozataiból csinál madárijesztőket… ráadásul úgy, hogy az illető még él!

A történet néhány fiatalról szól, akik nem átalkodnak picsanadrágban felkeresni a titkos lagúnát, ahol majd jót szórakozhatnak. Útjuk azonban egy kukoricaföldön keresztül vezet, de hát mit lehet tenni, ha menni kell, hát menni kell. Úgy döntenek, hogy keresztülvágnak a tengerin, ennek azonban meg is lesz a böjtje. A gazda ugyanis elképesztően nem bírja, ha valaki kérdezés nélkül lép a földjére. Úgy dönt, hogy levadássza hőseinket és madárijesztőt csinál belőlük.

A főbb szerepekben Hannah Gordon, Mike Taylor és Umed Amin tűnik fel. VOD formában december 11-én, DVD-n pedig jövő február 1-én érkezik a tengerentúlon ez a produkció.

Scarecrows előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE