Új címen a Tűzgyűrű folytatás

Hirdetés

Eddig azt hihettük, hogy Tűzgyűrű folytatás Maelstrom azaz Örvény címen érkezhet, ám a Legendary Pictures változtatott ezen.

facebook-2

Pacific Rim: Uprising avagy Tűzgyűrű: Felkelés (vagy valami ilyesmi) címen érkezhet majd a várva várt Tűzgyűrű folytatás. Nyilván nem ezen múlik, hogy jó lesz-e a végeredmény vagy sem.

A stúdió ezt inkább John Boyega szerződtetésében látta, amiben lehet ráció. A színészt ugye a Star Wars: Az ébredő Erőben fedezhette fel magának a világ. A Tűzgyűrű folytatás pedig 2018 februárjában érkezik, néhány hónappal a Star Wars VIII után, amelyben szintén megkapjuk a Boyega-adagunkat. Meglátjuk, hogy az ő neve és szakértelme elég lesz-e a sikerhez.

Igazából az USA-beli bevétel egy sarkalatos kérdés a történet életében, hiszen az első rész világszinten jól teljesített vagy legalábbis nem rosszul. Viszont az Egyesült Államokban bukta lett az egész. A stúdió nyilván kozmetikázna ezen, hiszen egészen nehéz szülés volt egyáltalán a folytatás berendelése is.

Guillermo del Toro viszont sokat kardoskodott a dolog mellett, míg nem aztán a stúdió is áldását adta. A dolog érdekessége, hogy egy kis huzavona után del Toro mégis eltűnt a rendezői székből és „csak” producerként maradt a stáb tagja. A helyét Steven S. DeKnight vette át. A lépés valahol érdekesnek is nevezhető, hiszen DeKnight ilyen téren nem sok tapasztalatot szerzett. Három Angel epizód, két Smallville, egy Dollhouse és egy Daredevil rész köthető a nevéhez. Arról nem szól a fáma, hogy miért történt ezen a téren változás.

Az is biztos, hogy Charlie Hunnam kimarad az új részből, de majd Scott Eastwood, Adria Arjona, Tian Jing, Nick E. Tarabay, Levi Meaden és a már említett John Boyega vélhetően pótolják.

A Tűzgyűrű folytatás forgatásai már zajlanak, ha minden igaz a csapat Ausztráliában dolgozik.

A sztoriról egyelőre szintén nem sokat tudni. A hivatalos szinopszis még nem jelent meg. Igaz az Uprising címből néhány következtetést akár le is vonhatunk. Pláne az első rész ismeretében.

Boyega jó eséllyel Idris Elba karakterének az édes gyermeke lehet, akinek a vezetésével a jaegerek ismét csatába állnak. Del Toro úgy nyilatkozott, hogy központi kérdés lesz a filmben, hogy ezzel a technológiával mihez kezdenek az emberek szörnyek nélkül. Abban mondjuk nem lennénk biztosak, hogy a szóban forgó szörnyek nem térnek-e vissza .Nélkülük azért elég unalmas film lehetne a végeredmény.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE