Új előzetesen a film, amiben Hitler dinó háton lovagol!

Hirdetés

Gondolom az Iron Sky című film emléke még ott él a fejedben. Jó hírrel tudunk szolgálni! Jövőre jön a folytatás!

Az Iron Sky: Támad a Hold elég agyament és elég ütős volt ahhoz, hogy 2012-ben belopja magát az ember szívébe. Timo Vuorensola sztorijában a világháború után a nácik a Holdra menekültek és nem fejezték be az ármánykodást. Az ötlet alapvetően is agyament, a megvalósítás pedig szintén nem hagyott kívánnivalót maga után.

Ha pedig azt hitted, hogy ezt nem lehet fokozni vagy folytatni, akkor tévedtél. Igaz Vuorensola-nak és csapatának ez alkalommal is szüksége volt egy kis támogatásra. A végeredmény viszont bámulatos, hiszen a csapat 150 ezer dollárt szeretett volna összekalapozni, ám végül több mint 600 ezer dollár jött össze a rajongóknak köszönhetően.

A végeredmény pedig már egészen szépen formálódik, olyannyira, hogy az Iron Sky: The Coming Race a tervek szerint 2019 január 16-án már be is futhat!

20 évvel járunk majd az első film történései után. Az elmúlt időszakban pedig a Föld nem igazán volt a legvidámabb játszótér. A nukleáris háborúnak köszönhetően lakhatatlanná vált, a Föld belsejében azonban meglelhetik a gyógyírt! Ott viszont a Vril nevű ősi, alakváltó hüllőfaj tagjaival kell felvenni a harcot, ráadásul ott a dinoszauroszok sem pusztultak el, nem beszélve a T-rex háton érkező Hitlerről.

Őrült agymenésre fel!

Iron Sky 2 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE