Új emberek a Fear the Walking Dead 4. évad élén

Hirdetés

Showrunner-váltásra lehet számítani a Fear the Walking Dead 4. évadában. Dave Erickson munkáját egy duó veszi át.

A sorozatok világában egyáltalán nem meglepő, ha a csatorna úgy dönt, hogy az élen showrunner-váltást hajt végre. Az AMC pedig most erre szánta el magát, a Fear the Walking Dead 4. évad lesz az, amelyben már új emberek csücsülnek az élen.

Talán nem is meglepő a dolog, az anyasorozatnak számító The Walking Dead esetében is volt már hasonlóra példa. Az persze kérdés, hogy ezek után mennyiben változik egy széria jó, jobb vagy rossz, rosszabb irányba. Nyilván a cél a jobbítás lehet.

Az AMC-s Fear the Walking Dead esetében jelenleg Dave Ericksen felelt a szériáért. A hamarosan érkező harmadik évad is az ő nevéhez köthető. Azonban ezt követően Ericksen feláll és a már beígért Fear the Walking Dead 4. évad esetében nem az övé lesz ez a feladat.

A helyére nem is egy, hanem rögtön két másik embert igazolt a csatorna. Andrew Chambliss és Ian Goldberg vihetik tovább a kisebbik zászlóshajó sorsát. Ezzel együtt egyébként arra is jó esély van, hogy valamilyen szinten a széria is megújul és változásokra számíthatunk.

Chambliss és Goldberg amúgy az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat producereiként lehetnek ismerősek. Chambliss korábban persze más sorozatokon is ügyködött. A Dollhouse – A felejtés ára és a Vámpírnaplók jó néhány részét írta, de néhány epizód erejéig a Spartacus sorozaton is volt lehetősége dolgozni.

Ian Goldberg pedig íróként a nem túl patentul sikerült A terminátor: Sarah Connor krónikáit készítette – néhány részt – de a Gyilkos elméken, a FlashForward-ön és a Dead of Summer című sorozaton is munkálkodott. Sőt az ő nevéhez egy egészen korrekt filmélmény is kötődik, a The Autopsy of Jane Doe.

„Nagyon várjuk már, hogy csatlakozzunk a Fear the Walking Dead stábjához. Izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen csodálatos csapattal dolgozhatunk együtt az AMC-nél. Szeretjük az univerzumot és hálásak vagyunk azért, hogy mi is részesei lehetünk.” – nyilatkozták, amolyan szokásosan körbenyalós stílusban az urak.

Reméljük sikerül egy kicsit kikupálniuk a Fear The Walking Dead 4. évadot.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE