Új mutánsok (2019)

Hirdetés

2018-ban érkezik a mozikba az egyik új X-Men film, az Új mutánsok. A produkció ez alkalommal a horrorfilmes elemekkel operál.

Új mutánsok (2018)

 

Magyar cím:  Új mutánsok
Eredeti cím: The New Mutants
Műfaj: akció, horror, sci-fi
Mozipremier (USA): 2019. február 22.
Mozipremier (Magyar): ?
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Josh Boone
Forgatókönyvírók: Josh Boone, Knate Lee
Filmstúdió: Marvel Entertainment, Twentieth Century Fox

 

Új mutánsok története:

Sam Guthrie (Charlie Heaton), Illyana Rasputin (Anya Taylor-Joy), Rahne Sinclair (Maisie Williams), Danielle Moonstar (Blu Hunt) és Roberto da Costa (Henry Zaga). Öt név és egy közös pont. A fiatalok mindegyike mutáns, akik éppen most kezdik el felfedezni különleges képességeiket. Azonban eközben egy különös, vélhetően mindentől elzárt intézményben tartják őket fogva.

Szereplők:

Charlie Heaton, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Happy Anderson, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga, Mickey Gilmore, Thomas Kee

Legfrissebb hírek:

2018. 01. 24.

Nem számíthatunk véres és igazán trancsírozós filmre az Új mutánsok esetében. Habár a készítők azt ígérték, hogy egy horror beütésű darabról van szó, ez még sem feltétlen ilyen egyszerű. A cél persze továbbra is ez. Ráadásul nem olyan régen 2019-re tolták a premiert, pont azért, hogy néhány jelenetet még félelmetesebbre készítsenek el. Ennek ellenére mégsem lesz R korhatáros a film. Pedig talán benne volt a pakliban, hogy az X-Men univerzum két esetben már meglépte ezt. A Deadpool és a Logan is korhatáros lett, a végeredmény pedig mindkét esetben komoly siker lett. Ennek ellenére az Új mutánsok mégis PG-13-as besorolást kap.

Ennek ellenére Josh Boone rendező azt ígéri, hogy feszegetik majd a határokat és a legkeményebb PG-13-as filmet kapják a rajongók. Egy biztos patakokban nem fog folyni a vér, viszont az nem kizárt, hogy valóban kellően félelmetes és ijesztő lesz az alkotás. A PG-13-as korhatár besorolás ugyanis ezt azért, ha szőrmentén is, de lehetővé teszi. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből.

Képek, plakátok:

Új mutánsok 2018

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Josh Boone, a rendező hatalmas X-Men rajongó. Komoly gyűjteménye is van az eddig megjelent képregényekből. Emellett pedig nagy filmrajongó is, ami talán szintén nem meglepő. Ez utóbbi felindulásból az Új mutánsokban több utalás is lesz majd más nagysikerű alkotásokra. A Száll a kakukk a fészkére, a Ragyogás, a Nulladik óra vagy a Rémálom az Elm utcában 3 – Álomharcosok mind-mind olyan filmek, amelyek előtt tisztelegni igyekszik majd Boone rendezése.

A Fox meglehetősen belehúzott az X-Men univerzum kiterjesztésébe. Ugyanis az Új mutánsokkal egy időben zajlott a Deadpool 2. részének és az X-Men: Dark Phoenix című felvonásnak a forgatásai. Mindegyik film 2018-ban érkezik majd, igaz a másik két alkotás nem horror beütésű film lesz.

Az Új mutánsok egiyk szerepét Rosario Dawson-nak ajánlották fel, azonban a színésznő nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel.

Úgy tudni, hogy az Új mutánsok főgonosza Demon Bear lesz. Ez azért se volna nagyon meglepő, mert Boone egyik kedvenc története az, amelyben ez a gonosz karakter is felbukkan.

Ebben a filmben több, eddig a vásznon még nem látott mutáns is bemutatkozik majd.

Az Új mutánsok bemutatóját eredetileg 2018 márciusára tervezte a stúdió. Azonban ezt követően úgy döntöttek, hogy néhány jelenetet muszáj újraforgatni, ezzel együtt pedig az elsőre meghatározott premierdátum sem volt már tartható. Ennek okán végül kiderült, hogy 2019. február 22-én kerülhet az amerikai mozikba a horrorra hangolt X-Men mozi.

 

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE