Új mutánsok (2018)

2018-ban érkezik a mozikba az egyik új X-Men film, az Új mutánsok. A produkció ez alkalommal a horrorfilmes elemekkel operál.

Új mutánsok (2018)

 

Magyar cím:  Új mutánsok
Eredeti cím: The New Mutants
Műfaj: akció, horror, sci-fi
Mozipremier (USA): 2018. április 13.
Mozipremier (Magyar): 2018. április 12.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Josh Boone
Forgatókönyvírók: Josh Boone, Knate Lee
Filmstúdió: Marvel Entertainment, Twentieth Century Fox

 

Új mutánsok története:

Sam Guthrie (Charlie Heaton), Illyana Rasputin (Anya Taylor-Joy), Rahne Sinclair (Maisie Williams), Danielle Moonstar (Blu Hunt) és Roberto da Costa (Henry Zaga). Öt név és egy közös pont. A fiatalok mindegyike mutáns, akik éppen most kezdik el felfedezni különleges képességeiket. Azonban eközben egy különös, vélhetően mindentől elzárt intézményben tartják őket fogva.

Szereplők:

Charlie Heaton, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Happy Anderson, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga, Mickey Gilmore, Thomas Kee

Képek, plakátok:

Új mutánsok 2018

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Josh Boone, a rendező hatalmas X-Men rajongó. Komoly gyűjteménye is van az eddig megjelent képregényekből. Emellett pedig nagy filmrajongó is, ami talán szintén nem meglepő. Ez utóbbi felindulásból az Új mutánsokban több utalás is lesz majd más nagysikerű alkotásokra. A Száll a kakukk a fészkére, a Ragyogás, a Nulladik óra vagy a Rémálom az Elm utcában 3 – Álomharcosok mind-mind olyan filmek, amelyek előtt tisztelegni igyekszik majd Boone rendezése.

A Fox meglehetősen belehúzott az X-Men univerzum kiterjesztésébe. Ugyanis az Új mutánsokkal egy időben zajlott a Deadpool 2. részének és az X-Men: Dark Phoenix című felvonásnak a forgatásai. Mindegyik film 2018-ban érkezik majd, igaz a másik két alkotás nem horror beütésű film lesz.

Az Új mutánsok egiyk szerepét Rosario Dawson-nak ajánlották fel, azonban a színésznő nem kívánt élni ezzel a lehetőséggel.

Úgy tudni, hogy az Új mutánsok főgonosza Demon Bear lesz. Ez azért se volna nagyon meglepő, mert Boone egyik kedvenc története az, amelyben ez a gonosz karakter is felbukkan.

Ebben a filmben több, eddig a vásznon még nem látott mutáns is bemutatkozik majd.

Megosztom:Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE