Új név az Insidious Chapter 4 stáblistáján

Hirdetés

Ha egyszer egy üzlet beindul! Az Insidious című horrorfilmmel pedig néhány éve ez történt. A legutóbbi rész 2015-ben érkezett, jövőre azonban jöhet az Insidious Chapter 4. A stáblistán most egy újabb színész nevét tüntették fel!

Az Insidious még 2009-ben indult hódító útjára. A siker talán nem is volt kérdés, hiszen az elkövetők a Fűrész első felvonását jegyző páros volt. James Wan és Leigh Whannell. Őket úgy gondolom nem kell bemutatni a horrorfilmek kedvelőinek. Mondjuk James Wan azóta ráadásul akciómozi fronton is letette a névjegyét, hiszen a Halálos iramban 7. részét is levezényelte. Akkor amúgy azt ígérte, hogy felhagy a horrorral. Aztán a Démonok között 2. részének kedvéért mégis visszatért. A következő projektje viszont a Mortal Kombat folytatás lehet.

Leigh Whannell ugyanakkor megmaradt horrorfronton. Az Insidious 2. részét még Wan-nel közösen csinálták meg, majd jöhetett a harmadik rész 2015-ben. Whannell itt megörökölte a rendezői posztot is és tulajdonképpen nem is vallott szégyent. Az Insidious: A gonosz lélek nem okozott csalódást, bár talán tény, hogy gyengébb lett, mint a korábbi két rész.

A horrorból jól megélő Blumhouse Productions viszont ettől függetlenül úgy döntött, hogy kéri a folytatást.

Ez mondjuk nem meglepő. A harmadik rész 10 millióból készült el, aztán világszerte 120 milliót hozott a konyhára. Ráadásul már az első héten megtérültek a kiadások. 22 milliós volt a tengerentúli nyitóhétvége.

A stúdió úgy tervezi, hogy 2017. október 20-án kerül a mozikba az Insidious Chapter 4. A forgatókönyv vélhetően megint csak Leigh Whannell reszortja lesz. A rendezést viszont ez alkalommal nem vállalta be. Ezt a feladatot Adam Robitel kapta meg. Ő az Ördögűzés: Deborah Logan története rendezésével érdemelhette ezt ki.

Leigh Whannell arról még nem szólt, hogy az ő karaktere szerepet kap-e a filmben, mondjuk Specks bőrébe bújva ott volt eddig mind három alkalommal, így talán nem lesz ez most sem másként.

Ami biztos, hogy EliseRainer szerepében Lin Shaye visszatér, mondjuk ő egyébként is mozgatórugója ennek a franchise-nak.

A napokban pedig mellett egy új színész érkezését is bejelentették. Ennek értelmében a fedélzeten üdvözölhetjük Josh Stewart urat. A több helyről is ismerős lehet. Epizód szerepekben kapott lehetőséget néhány Christopher Nolan moziban. Valamint a The Collection című horror főszerepében is láthattuk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE