Új Penge film van készülőben?

Hirdetés

A dolog meglehetősen pletykaszagúnak tűnik. Ám mégis jó esély van arra, hogy a Marvel boszorkánykonyhájában az új Penge film előkészületei zajlanak.

A Penge című film 1998-ban hasított magának egy ízletes kis szeletet a filmes tortából. Az első részt pedig két folytatás is követte, amelyeket igazából egészen nagyon lehetett szeretni.

Azóta aztán többször felmerült a folytatás lehetősége, ám egyelőre ez nem valósult meg. Most azonban könnyen lehet, hogy a Marvelnél az új Penge film előkészületei zajlanak. Legalábbis napvilágot látott egy ilyen elmélet.

A dolog egészen érdekes. Kate Beckinsale ugyanis az Underworld: Vérözön kapcsán adott egy interjút, amelyben arról beszélt, hogy több történetváltozat is felmerült a folytatás kapcsán. Ugye egy időben mondjuk az is játszott, hogy nem is folytatás, hanem reboot lesz a végeredmény. Ám Theo James és Kate Beckinsale nélkül azért nincs Underworld mozifilm, így mégis csak folytatták a sztorit.

A színésznő szerint pedig a készítők egy időben erősen dolgoztak azon is, hogy Penge jogait megszerezzék és a híres vámpírvadász az Underworld-ben is feltűnhessen. Ám a Marvel hajthatatlan volt, semmiképpen nem akartak ehhez hozzájárulni. Egyes szóbeszédek szerint azért, mert ők is dolgoznak egy projekten.

Ez mondjuk egyáltalán nem volna meglepő. Nem olyan régen a karaktert alakító Wesley Snipes is nyilatkozott olyat, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek a Marvellel és a lehetőségekről beszélnek. Aztán utána az ügyben, hogy mik voltak a lehetőségek nem készült interjú.

Ha pedig már vadpletykák, akkor azt is érdemes lehet megemlíteni, hogy nem régiben arról is lehetett hallani, hogy Penge esetleg a Bosszúállókhoz is csatlakozik. Kifejezetten meglepő ez sem lett volna, hiszen a képregényes változatban erre már volt példa.

Illetve egy néhány évvel ezelőtti hír arról szólt, hogy sorozat formájában küldenék a képernyőre a vámpírvadász kalandjait.

Ötletünk nincs, hogy végül mi sül ki a dologból. Na meg, hogy Wesley Snipes ismét a karkater bőrébe bújhat-e. Mondjuk csúnya volna, ha nem, de pontosan tudjuk, hogy a színésznek akadt egy kis stiklije az elmúlt időszakban. Igaz azóta a The Player című sorozatban is láthattuk, sőt csatlakozott A feláldozhatókhoz, illetve hamarosan a The Recall és Temple című filmekben is találkozhatunk vele.

Egy biztos nem volna hülye ötlet, ha készülne egy új Penge film.

Már csak azért sem, mert a Deadpool kapcsán kiderült, hogy az R-es képregény mozik abszolút működőképes dolognak számítanak. Ugye ennek fényében a Fox a 2017-ben érkező harmadik Farkas filmet is durvulósabbra csinálta.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE