Új rendezővel készülhet a Venom 2 része

Hirdetés

A bevételi adatokat látva nem meglepő, hogy a Sony-nál már a Venom folytatásán ügyködnek. A készítők javrésze visszatér, Ruben Fleischer azonban lehet kimarad a buliból.

A Variety szagolta ki, hogy úgy tűnik a Sony Pictures a Venom 2. részének forgatókönyvét is Kelly Marcel-re bízza. Nem biztos, hogy meglepő, hiszen ő már az első részen is dolgozott, a végeredmény pedig tarolt a mozikban.

Az nyilván nem meglepő, hogy Tom Hardy is visszatér, ezt persze már bőven sejthettük, hiszen korábban is lehetett arról hallani, hogy több filmre szóló szerződést írt alá. Vele együtt pedig Michelle Williams is visszatérő szereplőnk lesz.

Woody Harrelson nevét szintén érdemes megemlíteni, akit az első rész stáblistás jelenetében már láthattunk is. Carnage azaz Mészárszék bőrébe bújik majd bele.

Az viszont kérdés, hogy ki ülhet a rendezői székbe. Ruben Fleischer munkájával elégedett volt a stúdió, azonban úgy tűnik mégsem vele folytatják. Fleischer ugyanis a Zombieland 2. részén dolgozik. Persze Woody Harrelson is, csak ő a forgatások után ráér, Fleischernek pedig még lesz melója. Habár a tervek szerint a Sony a Zombieland folytatását még idén bemutatná, a Venom 2. részét se húznák, mint a rétes tésztát.

Állítólag már 2020 októberében mozikba küldenék az újabb filmet, így Fleischer jó eséllyel nem tudja bevállalni a rendezést.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE