Újabb Démonok között spin-off érkezhet!

Hirdetés

Emlékszel még az Annabelle-re? Meglehetősen felejthető volt, ám a producerek kedvét nem vette el attól, hogy újabb Démonok között spin-off filmet készítsenek. Most a második rész főgonosz kap külön filmet!

A Démonok között első része annak idején meglehetősen korrektül teljesített a mozikban. A filmben felbukkanó Annabelle nevű rémbaba pedig komoly feltűnést keltett. Amikor kiderült, hogy önálló filmben is bemutatkozhat, akkor szerintem sokan örültünk.

Az Annabelle viszont messze elmaradt a várakozásokról. A film rosszul sikerült. A forgatókönyv sem volt tökéletes, a rendezői posztra pedig pláne nem a legjobb személyt sikerült kiválasztani. Ettől függetlenül mondjuk nem lehet azt állítani, hogy az Annabelle megbukott volna. A nézők nem feltétlen szerették és tényleg sokkal többet vártak, de a moziba azért elmentek és kicsengették a lóvét.

Ezzel együtt nem is meglepő, hogy a stúdió úgy döntött, hogy az Annabelle folytatásban szintén lehet potenciál. Ez a film idén érkezik majd a mozikba és alapvetően azt mondanám, hogy kerüljük messziről. Ám az a helyzet, hogy a rendezést az a David F. Sandberg vezényli, aki az Amikor kialszik a fény című filmjével egész ügyesen debütált a horrorfilmes szakmában. Szerintem érdemes lehet így odafigyelni majd az Annabelle folytatásra. Jó példa erre az Ouija 2. része. Az első felvonás egy hatalmas időpocsékolás volt, ám Mike Flanagan kezei között egy egész jól sikerült folytatást kapott.

Ám most nem is az Annabelle a lényeg, hanem egy újabb Démonok között spin-off.

A producerek ugyanis azt érezték, hogy a második részben felbukkanó ördögi apáca szintén olyan karakter, aki megér egy önálló filmalkotást is.

A projekten állítólag Gary Dauberman dolgozik, akinek az Annabelle filmet is köszönhettük, ám úgy tudni, hogy most James Wan is marad forgatókönyvírónak és segít abban, hogy kilegyen maxolva a borzongási faktor.

Azt nem tudni, hogy a végeredmény mikor fut be és egyelőre a sztoriról sem sok hír érkezett, ám az biztos, hogy megtalálták a megfelelő rendezőt.

Corin Hardy a The Hallow című horrorral hívta fel magára a figyelmet. Tette mindezt olyannyira, hogy a Holló remake is az övé lehetne – mondjuk ott a stúdió elég nagy slamasztikában van, így egyelőre kérdés, hogy abból a filmből belátható időn belül lesz-e valami. Ám Hardy addig sem marad munka nélkül, levezényli a The Nun címen futó Démonok között spin-off filmet.

A karakter mondjuk valóban kellően rémisztő és talán ütősebb sztorit is lehet köre kanyarintani, mint egy mozdulatlan játékbaba köré. Reméljük nem baltázzák el és egy pofás horrorfilm lesz a végeredmény.

A Démonok között 2. részéről itt találsz egy rövid értekezést.

Megosztom:Share on Facebook66Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE