Újabb fotón a gonosz Pennywise

Hirdetés

2017-ben landol a mozikban a Stephen King-féle Az feldolgozás legújabb változata. Ez alkalommal a gonosz Pennywise szerepében Bill Skarsgard parádézhat. Róla érkezett most egy vadonatúj fotó.

Jófejkedett egyet a New Line Cinema és még az ünnepek környékére időzítve bedobtak a közösbe egy vadonatúj fotót a 2017-ben érkező Az film gonosz Pennywise nevű bohóckájáról.

Na persze ez a fotó azért mégsem szól akkorát, mint a szintén karácsonyi ajándékként érkező Alien: Covenant előzetes, ám hosszú idő után végre ismét valami kézzel fogható – szemmel látható – dolog érkezett. Andy Muschietti és csapata már természetesen végzett a forgatásokkal. Ám az utómunkálatokból vélhetően még elég sok van hátra. A film bemutatója csak szeptemberben esedékes. Így aztán nem is kell annyira meglepődni, hogy ezen az árván érkező fotón kívül egyelőre nem nagyon szolgál mással a stúdió.

Talán január, február környékén érkezik valami mozgóképes anyag is, ha van egy kis szerencsénk.

A várakozások igen magasak a filmmel kapcsolatban, ami állítólag kicsivel sötétebb és horrorisztikusabb lesz majd, mint az 1990-ben készült minisorozat. Ott ugye Tim Curry igyekezett a frászt hozni a lúzereinkre, ez alkalommal Bill Skarsgard lett a befutó. Mondjuk Curry neve is felmerült, de betegsége miatt végül nem tudta vállalni ezt a feladatot. Skarsgard mondjuk nem az a színész, akit a rajongók a legjobban szerettek volna ebben a szerepben látni – igaz nyilván olcsóbb volt, mint egy A-listás színész. Ráadásul a fotót elnézve még ijesztőnek is nevezhetjük.

Ha minden igaz Magyarországon az amerikai premierrel egy időben, tehát szeptember 7-én kerülhet a mozikba a film. Ez pedig nem is az egyetlen Stephen King adaptáció lesz az évben. Nyilván több ilyen is érkezik. Talán A setét torony az, amit érdemes még kiemelni, az ráadásul már 2017 első negyedévében befut.

Hét fiatal főszereplőnket amúgy ők alakítják: Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Nicholas Hamilton, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, és Jeremy Ray Taylor. Néhányan már bőven bizonyítottak más filmekben, sorozatokban, akár a Stranger Things-ben is. Így kifejezetten várós lehet az Az legújabb feldolgozása.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE