Újabb King regényből készít filmet Mike Flanagan

0
1

Mike Flanagan ismét egy King regény feldolgozásán ügyködik.

Pont a napokban pötyögtünk pár sort Mike Flanaganről, akit méltattunk serény munkálkodása miatt – akkor éppen a főtéma egy új, a Netflixnek készülő sorozata volt. Azonban kiderült, hogy nem ez az egyetlen projekt, amelyen Flanagan dolgozik.

A Bilincsben és az Álomdoktor filmes feldolgozása után ugyanis egy újabb Stephen King történetet vihet vászonra a filmes. A 2014-es Újjászületés a soron következő alkotás. A produkció a Warner égisze alatt készül, Flanagan egyelőre forgatókönyvíróként és producerként van jelen a tervezett alkotás életében, bár a THR infói szerint opcióval rendelkezik a film rendezésére is.

Az Újjászületés főhőse Jamie Morton, akit hatéves kissrácként ismerünk meg, valamint Charlie Jacobs, aki tiszteletesként érkezik Mortonék településére a családjával. A fiatal srác imádja Jacobs tiszteletest, aki szórakoztató elektromos kísérletekkel igyekszik feldobni a heti bibliaórákat. Ráadásul egy alkalommal Jamie bátyján is segít a szerkentyűivel.

A remek hangulatnak azonban egy autóbaleset véget vet, a lelkész elveszti a családját és kifordul önmagából, így hamar eltűnik a gyülekezet éléről. Jamie úgy hiszi, hogy többet nem is látja Jacobs tiszteletest, ám útjaik a jövőben is sokszor keresztezik egymást. Jacobs ráadásul továbbra sem hagy fel a kísérletekkel, amelyekben Jamie-nek is szerepet szán. Az élet és halál közti átjárót keresi!

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ráadásul ugye nem is ez az egyetlen készülő Stephen King feldolgozás. A kukorica gyermekei is újabb felvonással bővülhet a hírek szerint.