Újabb név a Hellboy reboot fedélzetén

Hirdetés

Továbbra is formálódik a Neil Marshall rendezésében készülő Hellboy reboot. A címszereplőt David Harbour alakíthatja, most pedig újabb színész érkezéséről szólnak a hírek.

A Hellboy reboot az elmúlt időszakban hivatalos címet is kapott. Hellboy: Rise of the Blood Queen címen számolhatunk az új film érkezésével. Az pedig már korábban biztos volt, hogy Hellboy szerepét David Harbour kapja, akivel A védelmezőben, A Quantom csendjében és az Öngyilkos osztagban is találkozhattunk.

Harbour mellé most egy újabb színész csatlakozását jelentették be. A Golden Globe díjas, veterán brit színész, Ian McShane is biztosan tagja lesz a stábnak. A színészt rengeteg filmben láthattuk már. Annak idején például A Karib-tenger kalózaiban is felbukkant. Sőt legutóbb a John Wick 2. részében is szerepet kapott.

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy McShane Professzor Trevor „Broom” Bruttenholm szerepét kaphatja a Marshall féle Hellboy reboot-ban.

Annak idején, a del Toro moziban ezt a szerepet Sir John Hurt kapta. A professzor ugye a Paranormális Kutatás és Védelem Hivatalának a vezetője. A Pokolfajzat életében amolyan apafiguraként van jelen.

Legalábbis a korábbi filmben így volt. Az benne van a pakliban, hogy a Hellboy reboot és Neil Marshall egy kicsivel más szerepet szab a karakternek. Legalábbis a direktor korábban úgy nyilatkozott, hogy nem lemásolni szeretné a korábbi Pokolfajzat filmet, hanem egy eltérőbb történetre számíthatnak a rajongók.

Azt mondjuk nem fejtette ki, hogy ez pontosan mit is takarhat.

Marshall és csapata a hírek szerint szeptemberben kezdi meg a munkát. Ennek okán az előttünk álló egy hónapban újabb casting hírek érkezésére számíthatunk az új Hellboy film háza tájáról. A munkálatok az Egyesült Királyságban és Bulgáriában zajlanak majd. A premierdátumot még nem jelölte ki a stúdió, de ha minden jól megy, akkor valamikor jövőre érkezhet meg a film.

Megosztom:Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE