Újabb Stephen King műből készül sorozat

Hirdetés

Az elkövetkezendő időszakban sem csökken a Stephen King írások mozgóképes feldolgozásainak száma. A Freeform is kiszemelt magának egy regényt, amiből sorozatot készíthet.

Stephen King 2013-as regénye, a Joyland került most a filmesek középpontjában, a Freeform ezt a sztorit dolgozza fel. Ráadásul a terv egy sorozatról szól.

Maga a regény a ’70-es években játszódik, egy izgalmas vidámparkban, ami jelenlegi formájában valóban a szórakozás Mekkája. Évekkel korábban viszont brutális gyilkosság történt, egy fiatal lány volt az áldozat, akinek szelleme azóta is az elvarázsolt kastély falai között jár.

Devin Jones pedig egy fiatal, problémákkal küzdő egyetemista, aki a vidámparkba érkezik nyári munkára. A történetet ismerve azonban úgy dönt, hogy nyomozásba kezd és megpróbálja kideríteni, hogy mi történhetett, ki volt a gyilkos. Jones élete ezzel örökre megváltozik.

Karey Burke, a Freeform egyik alelnöke elmondta, hogy nagyon örülnek, hogy Stephen Kinggel dolgozhatnak együtt a sztorin, amelyet egyébként King érzelmesebb regényei között tarthatunk számon.

A pilot rész forgatókönyvét Oscar Pena (Bizonytalan, Szeplőtelen Jane) és Cyrus Nowrasteh (A terror útjai, Hawaii Fove-0) készítik. Egyelőre ennyit tudni, szereplőkről egyelőre nem érkezett infó.

Stephen Kingből továbbra sem szenvedünk hiányt. A Hulu ugyanis nem régiben berendelte a Castle Rock második évadát. Áprilisban érkezik a Kedvencek temetője, aztán szeptemberben az AZ 2. része. Készül az Álomdoktor feldolgozás és állítólag James Wan is szeretne filmet csinálni a Rémkoppantókból.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE