Újabb szereplő a Predator mozifilm fedélzetén

Hirdetés

Alakulgat a Shane Black rendezésében készülő Predator mozifilm. A hírek szerint újabb szereplő csatlakozott a stábhoz. Ez alkalommal női színésszel erősödött a csapat.

Shane Black nem olyan régen egy interjúban igyekezett fokozni a Predator mozifilm övezte várakozásokat. Elmondta, hogy kicsit vicces, nagyon ijesztő és korhatáros filmet szeretne a vászonra álmodni. Erre pedig a gyártóstúdió Fox is az áldását adta. Ez ugye főleg a korhatárt illetően volt érdekes.

A tervek szerint a forgatások jövő év elején kezdődhetnek meg és igazából nem egy reboot lesz az eredmény, hanem egy folytatása az 1987-es eredeti filmnek. Mondjuk Shane Black azt még nem kötötte az orrunkra, hogy az általa rendezett Predator mozifilm pontosan hogyan is kapcsolódik az első filmhez, amelyben még szereplőként tűnt fel.

Igen, hiszen a forgatókönyv elkészült, jó, de az alapkoncepciót, a sztorit még nem fedték fel a közönség előtt.

Úgy tűnt, hogy Benicio del Toro is része lehet a projektnek, sőt egyenes főszerepben emlegették őt. Viszont kiderült, hogy a színész más projektek miatt mégsem tudja bevállalni a forgatások kezdési időpontját. Így újabb színészt kellett keresni.

Állítólag Boyd Holbrook lehet a befutó, aki egyesek szerint már alá is írt a főszerepre. A fiatal színészre úgy tűnik most alapoz a Fox, hiszen a Logan-ben is ott lehet, az egyik gonoszt alakítja majd.

Most pedig újabb nevet emlegetnek a Predator mozifilm stábjában. Érdekesség lehet, hogy egy másik X-Men univerzumban felbukkanó színésznőről van szó. Olivia Munn ugyanis az X-Men: Apokalipszisben is kapott szerepet. Korábban pedig egy másik Marveles moziban a Vasember 2-ben is láthattuk őt egy kicsit. Állítólag Munn egy tudóst alakíthat majd a Predator mozifilmben.

Ha pedig a pletykáknál tartunk, akkor az a szóbeszéd is járja, hogy a rapper 50 Cent is ott lehet a végeredményben. Ez mondjuk még egyáltalán nem hivatalos, bár olyan nagyon nem lenne meglepő. Curtis Jackson ugyanis próbálkozik a színészkedéssel is, inkább kevesebb, mint több sikerrel, bár lehet ez egy csúnya és gonosz szubjektív vélemény.

A Predator mozifilm 2018. február 9-én kerülhet a mozikba.

Megosztom:Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE