Vajon kik lesznek az Az felnőtt szereplői?!

Hirdetés

Stephen King Az című regényének legújabb mozis feldolgozása megérkezett a filmszínházakba. A folytatás pedig még nem hivatalos, de valljuk be, igen jó esély van rá, hogy elkészülhet. Naná, hiszen úgy lesz majd kerek a történet.

Andy Muschietti és csapata ugyanis kópé módon nem egyben dolgozta fel a regényt. Filmjükben csak a gyerekek szemszögéből ismerhetjük meg a történetet. Aki pedig ismeri az alapul szolgáló regényt az tudja, hogy így kicsit hiányos az egész.

A csavar viszont direkt van így, Muschietti és csapata alapvetően így képzelte a dolgot. Az első filmben a gyerekek, a folytatásban pedig a felnőttek kerülhetnek előtérbe.

Az a bizonyos folytatás hivatalosan még várat magára, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy a stúdió zöld utat ad majd. Egyrészt, mert a film jó. Másrészt pedig a hétvégével kapcsolatos várakozások egyértelműen hatalmas bevételt ígérnek.

Ha lesz is folytatás azt még nem tudni, hogy a mostani fiatalokat mely felnőtt színészek kelthetik majd életre. Az ugyanis biztos, hogy csak Pennywise-nak, azaz Bill Skarsgardnak van bérlete a következő részre.

A gyerekszínészek azonban egy interjúban, az Entertainment Weekly kérdésére válaszolva elmondták, hogy kiket is szeretnének látni a folytatásban saját karaktereik felnőtt verziójaként.

Finn Wolfhard úgy képzeli, hogy Richie Tozier szerepére az SNL egykori tagja, Bill Hader lenne a legtökéletesebb. Ebben pedig lehet is valami. Hadder egyébként jelenleg a Barry című sorozaton dolgozik, ahol főszerepben láthatjuk majd 2018-ban.

Chosen Jacobs, Mike Hanlon megformálója úgy hiszi, hogy Chadwick Boseman jó választás lenne az ő felnőtt verziójának. A színész a Marvel kötelékében áll, hiszen ő lett Fekete Párduc. Ő vélhetően a közeljövőben a Bosszúállók 4. része miatt el lesz foglalva, de aztán ki tudja.

A csapat egyetlen lány tagja, Sophia Lillis beválasztott. Szerinte az Oscar-jelölt Jessica Chastain jó választás volna. Az biztos, hogy ez nagyot szólna és zseniális lenne. Más kérdés, hogy ennek mekkora az esélye. Chastain meglehetősen elfoglalt. Most éppen az X-Men: Dark Phoenix forgatásán érdekelt, aztán jön a George and Tammy, de még legalább másik három projekttel kapcsolatban emlegetik a nevet a közel jövőt illetően.

Jeremy Ray Taylos sem óvatoskodott. Szerinte Chris Pratt jól formálná meg az idősebb Ben Hanscom-ot. Jogos. Igaz neki sem sok ideje van pihenni, hiszen újabban sorra kapja a szerepeket.

Jaeden Lieberheren azt szeretné, ha Bill Denbrough felnőtt verzióját Christian Bale alakítaná. Ezt mondjuk azt hiszem sokan szeretnénk.

Na és a másik Batman-es színész, Joseph Gordon-Levitt sem ússza meg. Wyatt Oleff szerint ő volna a legjobb Stanley Uris.

A fiatalok szabadjára engedték a fantáziát és parádés szereposztást ötöltek ki. Az volna csak igazán ütős, ha ezt a producerek meg is tudnák valósítani. Kíváncsiak várjuk az ezzel kapcsolatos híreket.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE