Véget ért a The Predator forgatása

Hirdetés

A napokban hivatalosan is bejelentették, hogy véget ért a The Predator forgatása. Persze a kész filmre még több mint egy esztendőt kell várnunk.

Shane Black letette a lantot. Na és nem csak ő, hanem kis csapata is, a stáb, akik a The Predator forgatásán voltak érdekeltek. A hírről többen is beszámoltak. Először az egyik legfiatalabb színész, Jacob Tremblay jelezte azt a világhálón. Majd nem sokkal később Boyd Holbrook is megmutatta, hogy mit is kapott a munkálatok végeztével a többiektől.

A filmben nagyon bízunk, ami nem is csoda. A rendezést vezénylő Shane Black gondolom az a figura, akit nem igazán kell bemutatni. Vasember filmet is rendezett már, de a Durr, durr és csók is az ő nevéhez köthető. Remek szakember, aki ráadásul biztos, hogy szívügyének tekinti a The Predator sorsát, hiszen 1987-ben ő is szerepelt az első filmben. Mondjuk ott gyors véget ért, de  nem is ez a lényeg.

#Predator2018 – 30 year Anniversary. #makepredatorgreatagain. Everyone is in for a treat.

Robert Holbrook (@robertboydholbrook) által megosztott bejegyzés,

Túl sok mindent még nem tudunk a filmről. Az biztos, hogy Arnold Schwarzenegger nem tér vissza, ami azért kicsit szomorú. Viszont ettől függetlenül biztos, hogy nem reboot-ról lesz szó, hanem valamiféle folytatást kapunk. Shane Black ezzel kapcsolatban elég titokzatos volt, de azt ígérte, hogy mindenre választ kapunk majd a film megnézését követően.

A forgatások végeztével persze inkább a színészek lesznek azok, akik pihenhetnek, hiszen most kezdődnek az utómunkálatok. A csapatnak mondjuk bőven van ideje, hiszen 2018. augusztus 3-án szeretne a Fox a mozikba küldeni a végeredményt.

Az igazság az, hogy abban bízunk a dolog jobban sül majd el, mint az Alien: Covenant. Akár pénzügyileg is, akár kritikailag is.

A filmben Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Olivia Munn és Keegan-Michael Key is feltűnik. Valamint arról is hallani, hogy Yvonne Strahovski is szerepet kapott. Korábban amúgy felmerült, hogy 50 Cent is ott lehet a mozifilmben. Sőt állítólag James Franco is vállalhatott volna szerepet, mert hogy Holbrook karakterét neki szánták. Már ugye azt követően, hogy kicsit átszabták a dolgot, mivel eredetileg Benicio del Toro-t akarták a The Predator főszerepére.

Megosztom:Share on Facebook59Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE