Venom (2018)

Venom (2018) – Horrorra hangolt képregény mozi, a Pókember filmes univerzumában, Tom Hardy főszereplésével. Erre befizetünk!

 

Magyar cím:  Vonat Busanba – Zombi expressz
Eredeti cím: Busanhaeng
Műfaj: akció, dráma, horror
Mozipremier (Dél-Korea): 2016. július 20.
Mozipremier (Magyar): 2018. március 1.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Sang-ho Yeon
Forgatókönyvírók: Joo-Suk Park, Sang-ho Yeon
Filmstúdió: Next Entertainment World, RedPeter Film
Forrásunk az imdb adatlapja.

A Venom (2018) története:

A film hivatalos szinopszisa egyelőre nem érkezett meg.

Szereplők:

Tom Hardy, Michelle Williams, Jenny Slate, Tom Holland, Woody Harrelson, Riz Ahmed, Michelle Lee, Marcella Bragio, Scott Haze, Sailor Larocque, Reid Scott, Mac Brandt, Gail Gamble, Sam Medina, Al-Jaleel Knox

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

Áprilisban újabb izgalmas hír érkezett a Venom mozifilmmel kapcsolatban. Állítólag Vérontó is szerepet kap majd a filmben. Ráadásul a pletykák szerint nem is akárki alakíthatja a karaktert. Woody Harrelson szerepléséről szól a fáma.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy a Venom-filmben a Tom Holland-féle Pókember is szerepet kaphat. Illetve egészen pontosan érdekes a dolog. Korábban ugyanis arról volt szó, hogy ez a film nem lesz része a Marvel Filmes Univerzumának és az ott zajló eseményeknek sem. Ergo, hiába a Pókember kalandok része Venom, a hálószövő kimarad a filmből. Azonban úgy tudni, hogy mégis van esély arra, hogy ha nem is szerves része lesz egymásnak a két dolog, azért Tom Holland karaktere valamilyen formában előkerül. Ha nem is feltétlen Pókemberként, de Peter Parkerként lehet, hogy találkozhatunk vele. A hírek szerint ugyanis a Sony és a Disney megállapodása a közösködést illetően Pókember jogaira terjed ki. Peter Parker viszont talán mindkét helyen feltűnhet és lehet annak sincs akadálya, hogy Tom Holland alakítsa a karaktert.

Az önálló Venom film már régóta a Sony dédelgetett álmai között szerepel. Na, meg a rajongók is várják egy ideje, hogy mi sülhet ki ebből. A Csodálatos Pókember 2. része után úgy tűnt végre sínen lehet a dolog. Ám akkor a Sony és a Marvel pont megegyezett a közös munkát illetően és kicsit a háttérbe szorultak a Venom-tervek.

Korábban egyes pletykák arról szóltak, hogy a szintén Sony égisze alatt készült Élet című film a Venom előzménye. Ez mondjuk azóta kiderült, hogy fals információnak bizonyult.

Eleinte úgy tűnt, hogy Josh Trank rendezheti majd a filmet. A rendezővel viszont több stúdiónak is meggyűlt a baja érdekes munkamorálja és viselkedése miatt. Ezért aztán végül nem ő, hanem Ruben Fleischer, a Zombieland rendezője lett a befutó ezen a poszton. Igaz Gary Ross (Az éhezők viadal) és Alex Kurtzman (A múmia) neve is felmerült egy bizonyos ponton.

Venom szerepére is többen pályáztak. Április elsején Zac Efron viccelődött azzal, hogy ő kapta a szerepet. Persze később jelezte, hogy csak tréfált. Stephen Farrelly és Kellan Lutz viszont tényleg szóba kerültek. Azonban végül Tom Hardy lett a befutó, aki nem először kapott szerepet képregényes mozifilm feldolgozásban.

A színész megerősítette, hogy Carnage is szerepet kap majd a filmben. A karakterrel kapcsolatban az évek során már számtalan színész neve felmerült. Walton Goggins, Jim Carrey és Cameron Monaghan nevét is emlegették. Egy időben pedig az volt a hivatalos infó, hogy Alan Tudyk lesz Carnage, Venom szerepét pedig Finn Wittrock kaphatja.

A Venom (2018) októberben érkezhet meg a mozikba.

Megosztom:Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE