Eddie Brock ex-felesége is ott lehet a Venom filmben!

Hirdetés

Továbbra is nagyerőkkel zajlanak a jövő októberre tervezett Venom mozifilm előkészületei. Úgy tudni, hogy a stúdió most egy női szereplőt keres, aki Eddie Brock ex-feleségét alakíthatná.

A Sony Picturesnek nagyon megtetszett a Marvel Filmes Univerzuma. Nagyon úgy néz ki, hogy ők is szeretnének valami hasonlót, azon karaktereket felhasználva, akiknek a jogai még náluk vannak. Ilyen figura lehet Venom, aki 2018-ban biztos megkapja saját filmjét. Ráadásul az ígéretek úgy szólnak, hogy egy akciódús és horrorisztikus film lesz a végeredmény. Korhatáros darabbal szeretnénk meglepni a rajongókat.

Ami biztos, hogy a főszerepben Tom Hardy tűnik majd fel, ő alakítja Eddie Brock karakterét. Illetve az is kiderült, hogy a Zombieland rendezője, Ruben Fleischer oszthatja majd a vezényszavakat, a vélhetően hamarosan induló forgatásokon.

Nem olyan régen az is kiderült, hogy Vérontó lehet a film főellensége. Most pedig újabb hír érkezett egy esetleges szereplővel kapcsolatban.

A That Hashtag Show számolt be arról, hogy Ann Weying, azaz Eddie Brock ex-felesége, a szimbióta ideiglenes gazdateste is szerepel majd a filmben.

Az még jó kérdés, hogy vajon a karakter ugyanazt a történetet és háttér sztorit kapja-e, mint a képregényekben. Ott ugyanis a nőt a Sin-Eater nevű karakter meglövi és csak a szimbióta tudja megmenteni az életét. Azonban ezt követően a karakter depressziós, majd öngyilkos lesz. A tippünk azonban az, hogy nem feltétlen ilyen módon találkozhatunk Ann Weying-gel. Inkább Eddie Brock emberi oldalát mutathatják majd be rajta keresztül.

A stúdió most keresi a szerepre legmegfelelőbb színésznőt, aki 25 és 32 év közötti hölgy lehet majd. Állítólag így szól a casting kiírás.

A filmről magáról továbbra sem sokat tudni. Bár szintén a That Hashtag Show úgy fogalmaz, hogy az Ultimate képregényes változata lehet az, amit megismerhetünk. Ebben Brock és Peter Parker édesapja közösön hozták létre a bioszerkót.

A másik nagy kérdés, hogy a sztori vajon része lesz-e majd a Marvel Filmes Univerzumának. Ezt talán még a stúdió sem tudja. Benne van egyébként a pakliban, hogy erre a kérdésre igen a válasz. Az viszont szinte biztos, hogy ebben az esetben a sztori azért alaposan el lesz különítve a Bosszúállók eseményeitől, inkább apróbb összekötő kapcsokra számíthatunk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE