Vicces és korhatáros lesz Shane Black Predator filmje

Hirdetés

2018 februárjában robbanhat a mozikba Shane Black Predator filmje. A készülő produktummal kapcsolatban most maga a rendező nyilatkozott. Szeretne egy ijesztő, de mégis vicces és korhatáros filmet tető alá hozni.

Shane Black Predator filmje abszolút sínen van. Ezt kvázi maga a rendező jelentette ki, aki szerint semmi akadálya nincs annak, hogy mi hamarabb, vélhetően 2017 februárjában neki lássanak az egyszerűen csak The Predator-ra keresztelt film forgatásainak.

Ez alatt vélhetően a forgatókönyvre gondolok, hiszen a szereposztás tekintetében azért még bőven akadnak homályos foltok. Persze az is lehet, hogy csak velünk rajongókkal nem osztottak még meg mindent.

A hírek arról szóltak, hogy Benicio del Toro kaphatja a főszerepet. Azonban pár héttel ezelőtt kiderült, hogy ebből nem lesz semmi, a színész nem tudja bezsúfolni a naptárba a forgatást. A helyét vélhetően Boyd Holbrook veheti át, bár ez utóbbi hírt még nem erősítették meg. Sőt, ha már pletykák, akkor szóba hozhatjuk azt is, hogy egy felvetés szerint 50 Cent is szerepet kap majd a filmben.

Shane Black a szereposztásról nem, más érdekes infókról azonban beszélt a Collider-nek adott interjújában.

„Szerintem a Predator-filmek mindig is kicsit másak voltak, mint a többi sci-fi. Egy fajta thriller vonal is szerepet kapott a filmekben. Úgy hiszem, hogy ijesztőnek, viccesnek és lenyűgözőnek kell lennie a végeredménynek. Egy olyan dologról beszélünk, amit az ember gyakorlatilag nem lát. Mármint ez alatt nem a mozinézőre gondolok, hanem a film szereplőire. Persze nem állítom, hogy olyat fogunk mutatni, amit még a közönség nem látott.”

Ezt követően pedig arra is tett célzásokat, hogy a 20th Century Fox egy korhatáros filmben gondolkozik. Ennek pedig rajongóként mindenképpen örülnünk kell.

„A Fox nagyon együttműködő ebben. Ez részszint nekem, részben pedig a Deadpool sikerének köszönhető. A Fox-nál is úgy gondolják, hogy a rajongók nem egy PG-13-as családbarát filmet akarnak látni. Egy korhatáros filmre van szükség, pont mint az első rész esetében.”

Apropó első rész. Természetesen nem maradt el a kérdés azzal kapcsolatban sem, hogy Shane Black Predator filmje vajon reboot vagy folytatás lesz. Black úgy nyilatkozott, hogy egyértelműen folytatásként kell majd tekinteni a The Predator-ra. Természetesen a film a saját lábán is képes lesz megállni, de a sztori az első film után játszódik majd 30 évvel, sőt az ott történt mészárlás része lesz a mitológiának. Így ő inkább folytatásként hivatkozna a dologra.

Ennek okán egy kicsit azért bizakodunk, hogy esetleg valamilyen módon Arnold Schwarzenegger is feltűnik majd Shane Black Predator filmjében.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE