Victor Crowley (2017)

Hirdetés

Victor Crowley (2017) – Teljes film adatlap – A legnagyobb titokban készült el A balta 4. része, amely ez alkalommal is Adam Green munkája volt. Victor Crowley ismét mészárlásra indul.

Victor Crowley teljes online film adatlap

Victor Crowley (2017)

 

Magyar cím:  Victor Crowley
Eredeti cím: Victor Crowley
Műfaj: horror, vígjáték
Mozipremier (USA): 2018. február 6.
Mozipremier (Magyar): 2018. szeptember 27.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Adam Green
Forgatókönyvírók: Adam Green
Filmstúdió: ArieScope Pictures
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

Victor Crowley (2017) története:

A 2007-es év a lehető legfeketébb betűkkel vonult be Louisiana történelmébe. A mocsárvilágban ugyanis 49 ember vesztette életét, szinte mindenkit lemészároltak. Habár egy évtized eltelt, a környékbeliek azóta sem felejtették el a történetet. Andrew Young, az egyetlen túlélő azóta is állítja, hogy a mészárlást Victor Crowley, a helyi városi legendák rémes alakja követte el. Youngnak azonban senki sem hisz. Egy forgatócsoport azonban szeretné feldolgozni a történteket, ezért a helyszínre utaznak, ráadásul egy véletlen folytán maga Young is a mocsaras vidékre keveredik.

Victor Crowley pedig újból eljön, hogy leszámoljon mindenkivel.

Szereplők:

Parry Shen, Kane Hodder, Laura Ortiz, Dave Sheridan, Krystal Joy Brown, Felissa Rose, Brian Quinn, Chase Williamson, Katie Booth, Kelly Vrooman, Jonah Ray, Tyler Mane, Tezz Yancey, Blake Woodruff

Előzetesek, videók:

Érdekességek:

George A. Romero néhány évvel ezelőtt biztatta Adam Green-t, hogy készítsen egy újabb filmet Victor Crowley főszereplésével. A legendás rendező azonban a premiert már nem élhette meg. Később azonban Adam Green, a Londonban rendezett világpremieren George A. Romero és Wes Craven emlékének szentelte filmjét. Ők voltak azok, akik fiatal korában is arra inspirálták, hogy horrorfilmeket készítsen.

Érdekesség lehet az is, hogy ezen a vetítésen, a Frightfest rendezvényen a végén állva tapsolták az alkotást a nézők – ilyen eset második alkalommal fordult elő a filmfesztivál történetében. Korábban egy bizonyos George A. Romero alkotása váltott ki hasonló indulatot a nézőkből.

A filmet titokban forgatták, a rajongók nem is pontosan tudták, hogy egy vadonatúj filmet fognak nézni, ez tulajdonképpen a vetítés megkezdése előtt derült ki számukra. Emiatt az előkészületek során csak Arwen’s Fancy Dinner címmel hivatkoztak a készülő produkcióra. Arwennek egyébként Adam Green kutyáját hívják. A meghallgatások során is néhány hamis jelenetet kellett eljátszania a színészeknek. Így akik végül nem kaptak szerepet a filmben nem is tudták, hogy pontosan miben is kellett volna szerepelniük. Csak a kiválasztott színészeket avatták be.

Victor Crowley üvöltése több állathangból valamint Adam Green rendező és a rémséget alakító Kane Hodder hangjából lett kikeverve. A sztoriban előkerülő fiúhang a mocsárban pedig Kane Hodder fiának elváltoztatott hangja.

Az alkotás a Wolf Films jó voltából érkezhet a magyar mozikba.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE