Vígjátékba fullad az új Predator film?

Hirdetés

Úgy tudni, hogy megvoltak a Shane Black rendezésében készült Predator film első tesztvetítései. Jó híreink nincsenek. A vélemények egészen aggasztónak tűnnek.

Thomas Jane nem olyan régen már igyekezett minket óvatosan beavatni az új Predator film sztorijába. Néhányan már akkor vészharangokat kongattak és nem tetszésüket fejezték ki. Most azonban az állítólagos tesztvetítések véleményezéséről is szivárogtak ki információk. Ezek pedig egy kicsit lesújtónak tűnnek.

A vetítések állítólag meglehetősen nagy titokban zajlottak le, azonban mégis akadt egy youtube felhasználó, aki összefoglalta a véleményeket. Állítólag egy videót is készített, amelyet a stúdió azóta töröltetett vele. Azonban az írásos vélemény nem tűnt el a süllyesztőben:

„A múlt héten kezdték a Predator film tesztvetítéseit és néhány dolog már ki is szivárgott. Sokaknak tetszett a film, bár nekik is hozzá kellett szokniuk ahhoz, hogy az új film vígjáték jellegű. Mások viszont kifejezetten gyűlölték ezt a húzást, és azon a véleményen vannak, hogy ezt a filmet nem kell látni. Szerintük ez a végeredmény messze áll attól, amit korábban kemény munkával megalapoztak.”

Az biztos, hogy ez kicsit ijesztően hangozhat. Persze Shane Black-től nem áll messze a humor, így sejteni lehetett, sőt a direktor is ígérte, hogy fűszerezés gyanánt ilyen megoldásokra is lehet majd számítani. Ám egyelőre úgy tűnik, hogy a rajongói várakozásokkal nem esik teljesen egybe a végeredmény.

Tegyük gyorsan hozzá azt is, hogy a film premierje 2018 augusztusában esedékes. Addig még elég sok időnk van. Még igazából előzetest sem kaptunk, sőt vélhetően a Fox pont emiatt szervezett tesztvetítést, hogy a vélemények alapján még finomítsanak és alakítsanak a filmen. Így aztán annyira nem meglepő a hír. Maximum amiatt sopánkodhatunk, hogy az első vágás nem lett éppen tökéletes. Reméljük azért sikerül kipofozni az Predator filmet és nem kell majd csalódnunk a ragadozók várva várt feltűnésében.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE