Vírusvideón Godzilla ősi ellensége!

Hirdetés

Az elmúlt hetekben megkezdődtek a 2019-ben érkező Godzilla: King of the Monsters forgatásai. A készülő alkotáshoz most egy kedvcsináló vírusvideó érkezett, amelyen a címszereplő ősi ellensége kapja a főszerepet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk az elmúlt időszakban megkezdődött a Godzilla: King of the Monsters forgatása. A sztori ugye nem csak a Gareth Edwards rendezésében készült Godzilla folytatása lesz, hanem erősen kapcsolódik az idei Kong: Koponya-szigethez is. Nem csoda, hiszen a két karakter hamarosan közös filmben is felbukkanhat.

Addig azonban Godzillára egy elég nehéz feladat vár. A 2014-es mozival ellentétben ugyanis most nem egy fajta szörnnyel kell megküzdenie, hanem rögvest három különféle ellenfelet is kap.

Az ősi ellenség mindenképpen King Ghidorah lehet, akiről most egy vírusvideót is közzétettek a Kong: Koponya-sziget hivatalos Facebook oldalán. Állítólag egy antarktiszi felfedezésről van szó. Habár tény, hogy a rövidke videóban a lénnyel egyelőre nem nagyon találkozhatunk.

Viszont kiindulási alapunk lehet, hiszen a filmben felbukkanó filmek mindegyike része volt az eredeti japán filmek alkotta mitológiának.

Így aztán pontosan tudjuk, hogy Mothra például egy óriás pillangó/lepke/moly féleség lesz.

Godzilla ősi ellensége

Rodan-nek is lesznek szárnyai. Ő ugyanis egy repülni képes dinoszauruszra hasonlít leginkább.

Godzilla ősi ellensége

Viszont nem is kérdés, hogy a legnagyobb dobásnak King Ghidorah számít, akinek rögvest három feje van, szintén tud repülni és az eredeti sztorik szerint Godzilla legősibb ellensége. Úgy tudni, hogy ez a készülő filmben sem lesz másként.

Godzilla ősi ellensége

A történetről mondjuk nem sokat tudni. Az biztos, hogy a hatalmas szörnyek megküzdenek egymással. Sőt úgy saccolunk, hogy azért utalást is kapunk majd valamilyen formában a Godzilla vs. Kong alkotása. Na persze átívelő szálból nem lesz hiány. A Monarch nevű cég, amely a Koponya-sziget felfedezését is vezényelte John Goodman vezényletével, nos ők a King of the Monsters-ben is komoly szerepet kapnak.

A filmben Vera Farmiga főszerepet kapott, de láthatjuk majd a Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brown-t is a végeredményben.

A rendezést Michael Dougherty vezényli. A bemutató 2019. márciusában várható, ha minden a tervek szerint halad.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE