Visszatérésről tárgyalnak a The Walking Dead színészével!

0
1

Úgy tudni, hogy a The Walking Dead készítői szeretnének visszahozni egy karaktert, akiről azt hittük már nem látjuk többé.

Több tengerentúli online újság is beszámolt arról, hogy Jon Bernthal, alias a The Walking Dead Shane-je visszatérhet. Persze tudom, nem eszik azt olyan forrón, leborotválta a fejét, seggfejkedett és meghalt, majd feléledt és Rick végleg lecsillapította. Valóban így történt, így nem is a sorozatos visszatérése van terítéken, hanem a készülő The Walking Dead filmekben történő felbukkanására tippelnénk.

Arra mondjuk volt már példa, hogy Bernthal visszatért a szériába, talán egy visszaemlékezős jelenetet forgattak vele és Andrew Lincolnnal.

A pletykák szerint most nem ez történne, hanem a tervezett The Walking Dead mozifilmek lehetnek a befutók. Ezen a téren az AMC elvileg egészen sok ötlettel rendelkezik. Rick Grimes mindenképpen kap filmeket – ezek viszont nem feltétlen azokban az időkben játszódnának, amikor Shane még élt. Ellenben nem rég azt is lehetett hallani, hogy Norman Reedus, vagyis Daryl főszereplésével is készülhet egy a múltban játszódó film, amelyben még Merle (Michael Rooker) is felbukkanhat. Talán itt szorítanának valamilyen formában Shane-nek is helyet.

A rajongók között az is felmerült, hogy akár egy önálló Shane film is lehet a végeredmény, a csatorna ezt mondjuk speciel nem erősítette meg, ahogy egyelőre arra sem reagáltak, hogy valóban tárgyalnak-e Jon Bernthallal.