Voice from the Stone előzetes – Emillia Clarke horrorfilmben

Hirdetés

Na tessék! Csak lesz valami az Emillia Clarke főszereplésével készült amerikai-olasz horrorfilmből, amely az ’50-es évekbe repíti vissza a nézőt.

Voice from the Stone címen érkezik a tengerentúlon április végén Emillia Clarke legújabb filmje.

A film érdekessége lehet, hogy már 6 évvel ezelőtt bejelentették, hogy Silvio Raffo, olasz szerző művét filmre viszik. Akkor Maggie Gylleenhaal nevét emlegették a főszerepre, ám a dologból aztán csak nem lett semmi. Végül 2014-ben forgatták le a filmet, akkor viszont már Emillia Clarke került a kamerák kereszttüzébe. Azóta viszont néhány hónap, sőt év eltelt, de a produkció csak utat talált a tengerentúli mozikba.

A történet szerint egészen az 1950-es évekbe repülünk vissza, a főhelyszínünk pedig egy toszkánai kastély lesz. Ide érkezik meg a fiatal Verena (Emillia Clarke), aki végzettségét tekintve ápolónő. A szakértelmére pedig szükség is van, hiszen egy fiatal fiút kell kezelnie, aki anyja halála óta nem szólalt meg.

Verena azonban idővel rájön, hogy talán az, amit megtanult itt és most kevés lesz. A kastély falai között ugyanis valami gonosz entitást vél felfedezni.

Raffo regényéből Andrew Shaw készíthetett forgatókönyvet, akinek ez volt az első komolyabb munkája, nagyon azóta sem lehetett róla hallani.

A rendezést pedig az az Eric D. Howell vezényelte, aki inkább kaszkadőrként tevékenykedett korábban, igaz olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Szépségtépő verseny, a Kerge kacsák 3 vagy az Óvszer módszer – szóval nem egy David Leitch.

A Voice from the Stone előzetes ennek ellenére még hangulatosnak is nevezhető, habár nem biztos, hogy az a fajta, amire a pénz magad előtt lóbálva rohansz a moziba.

Emillia Clarke ugye a Trónok harcából lehet ismerős, na meg a legutóbbi Terminátor filmben is főszerepet kapott – a bukás azért talán nem rajta múlott. A közeljövőben láthatjuk majd a Han Solo spin-off filmben, ezt jelenleg is forgatja. Illetve egy másik könyvadaptációban, az Above Suspicion-ban is felbukkan majd, szintén a főszerepben.

Mellette még Marton Csokas, Caterina Murino, Kate Linder, Lisa Gastoni és Edward Dring is feltűnik a Voice from the Stone-ban.

Az kétséges, hogy a magyar mozikba is falra kerülne a film.

Voice from the Stone előzetes:

Megosztom:Share on Facebook10Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE