Vulkánkitörés is lesz a Jurassic World 2-ben?

Hirdetés

A legújabb hírek szerint vulkánkitörés is borzolhatja majd a kedélyeket a Jurassic World folytatásában. Sőt a dolognak kiemelten fontos szerepe lesz.

2018 nyarán érkezik meg a mozikba a Jurassic World 2. része, ami Bukott birodalom címen kerülhet majd a hazai mozikba.

Az biztos, hogy július 4-én befejeződtek a forgatások, és azóta kvázi az utómunkálatok zajlanak. Sok új információ viszont nem látott napvilágot. Egészen mostanáig. Egy frissen kiszivárgott pletyka szerint ugyanis vulkánkitörésre is számíthatunk majd a filmben. Állítólag meglehetősen fontos része lesz ez a sztorinak.

Úgy tudni, hogy az őslényeknek otthont adó Isla Nublaron történik meg a baj, egy vulkánkitörés miatt pedig a dinókat egy másik helyszínre igyekeznek elszállítani. Csak, hogy hiba csúszik a számításba és az őslények elszabadulnak.

Jelezném még egyszer, hogy ez többnyire pletyka jellegű információ, a stúdió részéről nem történt hivatalos megerősítés. Sőt ugye sem J. A. Bayona rendező, sem pedig Colin Trevorrow nem árult még el részleteket a forgatókönyvből. Maximum annyi történt, hogy egy kicsit sötétebb filmet ígértek és felmerült, hogy a dinoszauruszok fegyverként történő használata is szerepet kaphatna a legújabb Jurassic World filmben. Azt egyébként nem gondolnánk, hogy az esetlegesen elszabaduló dinós történet a második Jurassic Park filmhez hasonló vonalat követne.

Az eddig megjelent és bemutatott lesi fotók és hivatalos fotók alapján nem lehet eldönteni, hogy ezekből mi az igazság. Talán az első előzetes majd segít eldönteni a helyzetet. Igaz erre vélhetően még egészen sokat kell várnunk.

Az biztos, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek a főbb szerepekben, de régi ismerősök felbukkanására is számíthatunk. BD Wong újból visszatér, valamint Jeff Goldblum, alias Ian Malcolm is tiszteletét teszi majd.

Megosztom:Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE