Wááá! Baromi hidegrázós az Insidious 4 előzetes!

Hirdetés

2018 év elején indulhat a borzongás. Az Insidious 4 előzetes ugyanis elég komoly durvulást ígér. Ez alkalommal Lin Shaye karaktere kell, hogy szembe nézzen legkomolyabb félelmével.

Gondolom az Insidious filmeket már láttad. Bízunk benne, hogy mind három felvonást. Az elsőt mondjuk csak maximum angolul. Baromi érdekes, de annak a szinkronos változata még mindig várat magára. Ha egyáltalán valaha lesz belőle valami. Fura, mert a folytatások kaptak magyar változatot.

Ennek fényében pedig biztosak vagyunk benne, hogy a negyedik film nem lesz kivétel. Sőt, vélhetően a mozikban is jegyet válthatunk az Insidious: The Last Key című felvonásra, ami talán tényleg az utolsó lesz a sorban.

A forgatókönyvet ez alkalommal is Leigh Whannell hozta össze, aki naná, hogy szereplőként is feltűnik majd a végeredményben. A franchise kötelező darabjainak számít Specs és Tucker (Angus Sampson). Igaz Whannell legutóbb a rendezést is magára vállalta, ráadásul bemutatkozásként nem is hozott össze rossz anyagot.

Ennek ellenére ez alkalommal mégis Adam Robitel ülhetett a direktori székbe., akitől az Ördögűzés: Deborah Logan története című, egészen korrekt alkotást láthattuk korábban.

Insidious 4 előzetes

A főszerepben, az említett két színészen kívül naná, hogy Lin Shaye is visszatér. Ráadásul úgy tudni, hogy Elise Rainier központi szerepet kap. Ez alkalommal ugyanis nem szakérteni és segíteni hívják, hanem ő maga kerül igen komoly slamasztikába. Mellette pedig Josh Stewart is felbukkan majd az Insidious 4. részében.

A frissen befutott trailer mellé egy posztert is kaptunk, és elkönyvelhetjük, hogy egyelőre egész dögösnek tűnik a dolog.

Jövő év elején meglátjuk, hogy mit is sikerült ez alkalommal lekörmölnie a Fűrész írójának. A tengerentúli premier 2018. január 5-én várható. A magyar bemutatóról egyelőre nem érkezett hír, de talán nem lesz ez sem sokkal később.

Insidious 4 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook149Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE